; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trăiește ți vara

Cabral şi Laura Cosoi, gazdele emisiunii “Trăiește-ți vara”, de astăzi la Pro TV

28 July 2014

De astăzi, 28 iulie, PRO TV dă startul unei noi emisiuni. Trăiește-ți vara' va fi o emisiune interactivă, care va fi difuzată în direct, de luni până vineri, de la ora 17:30, de pe plaja din Mamaia, a anunţat postul tv.

Cabral si Laura

Gazdele noii emisiuni de la Pro TV vor fi Cabral şi Laura Cosoi. Cei doi vor avea invitați pe care îi vor provoca să participe la activități și concursuri zilnice pe litoralul Mării Negre. Vedetele prezente vor fi puse în situații inedite, fiind nevoite să se cazeze la hoteluri de 1*, respectiv 2* și să supraviețuiască cu zece lei pe zi. La rândul lor, turiștii norocoşi vor fi răsplătiţi cu cazare în resorturi hoteliere de 5*, cina alături de familiile lor în restaurante de lux și participarea la petreceri exclusiviste.

Mă bucur mult că vara aceasta voi face, împreună cu Cabral, valuri la mare. Va fi o emisiune estivală unde voia bună şi distracţia vor fi punctele cheie. Vom avea o mulţime de surprize pentru telespectatori, invitaţi de seamă, reportaje speciale, muzică de calitate şi astfel sunt convinsă ca cele cinci săptămâni petrecute pe malul marii vor trece pe nesimţite', a declarat Laura Cosoi.

De la emisiunile prezentate de mine am avut întotdeauna o pretenție clară: aceea ca oamenii care le urmăresc să se simtă bine, să se distreze, să râdă din plin. Într-o lume tristă, fiecare zâmbet este important! Așa că Trăiește-ți vara va fi o emisiune de vară, relaxantă, veselă, cu invitați mulți, o emisiune de vacanță care va vorbi despre vacanță, cu toate lucrurile incluse în ea… plajă, femei frumoase și bărbați bine, sporturi extreme, party-uri, gadgeturi şi jocuri de apă și nisip, toate într-o avalanșă de bună dispoziție!', a spus Cabral.

Provocările vedetelor nu se opresc aici

Ele vor lua parte la cele mai nebunești activități: îşi vor testa abilităţile în diverse sporturi nautice şi vor fi puse în faţa unor probe la care nu se aşteaptă, demonstrându-şi atât calităţile artistice, cât şi cele personale. Evident, surprizele se vor ține lanț până la finalul verii.

Bianca Lapuste

În același timp, emisiunea va acoperi toate evenimentele interesante de pe litoral, de la nord la sud, precum petrecerile din cluburi, festivaluri și concerte, cele mai în vogă prezentări de modă sau concursuri de frumusețe, toate relatate de reporterul special, Bianca Lăpuște, corespondentă Pro TV Iași și iubita lui Marius Moga.

 

De la “MasterChef”, la Trăiește-ți vara'

Echipei Trăiește-ți vara' i se va alătura și Florin Scripcă, cunoscut drept Chef FOA, noul membru al juriului MasterChef.

Chef FOA

Acesta se va urca pe cea mai cunoscută ambarcaţiune de agrement din România, velierul Adornate, şi va porni într-o excursie culinară pe Marea Neagră. Va coborî, pentru a munci cot la cot cu pescarii de la pitoreştile cherhanale apărute pe mal, va merge în Delta Dunării pentru a afla secretele din bucătărie ale lipovencelor, dar şi în satele de tătari din Dobrogea.

Totodată, George Buhnici le dă o vacanţă… activă pasionaţilor de IT&C. Rubrica “I like IT” se mută la mare, sub cerul liber.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare