Homepage  / Articole

Cabral și Andreea vor participa la „Dansez …”

Cabral și Andreea vor participa la „Dansez ...”

de Redactia Tvmania

În ediția de mâine a emisiunii “Dansez pentru tine” - nominalizată anul acesta la Premiile TVmania - , difuzată la Pro TV de la ora 20.30, Cabral și soția lui, Andreea, vor dansa pentru a-l ajuta pe Marius Cătălin Mâţâcă, un copil de cinci ani diagnosticat cu o boală necruțătoare: hemofilie.

Povestea lui Marius este una impresionantă: deși pare un copil normal la prima vedere, din cauza bolii nu are voie să cadă, să se lovească, să stea în frig, în soare sau să se joace. Are probleme grave cu rinichii, iar părinții îl veghează cu rândul noapte de noapte. Pentru ca băiețelul să primească tratament, trebuie să vină de fiecare dată în București, iar din salariul mamei de 530 de lei, de-abia se pot descurca să își cumpere de mâncare.

“Am cunoscut drama prin care trec bolnavii de hemofilie de puțin timp și atunci am decis să ne implicam. Bolnavii de hemofilie nu primesc tratament paleativ și asta îi condamnă la un viitor sumbru”, a declarat Cabral.

“De aceea, atunci când s-a ivit ocazia să participăm la Dansez pentru tine cu un dans caritabil, am acceptat amândoi entuziaști, din dorința de a-i da unui mic suflețel șanse în plus”, a completat Andreea.

Intițiativa lui Cabral și a Andreei face parte din campania lansata de Acasă pe data de 16 noiembrie, “Pune preț pe viață”, al cărei scop este acordarea și decontarea tratamentului bolnavilor de hemofilie din partea statului.

Votează și TVmania te premiază!

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton