; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cabral şi Andreea Pătraşcu şi-au renovat casa

27 May 2011

Cabral si AndreeaÎncă o săptămână mai este până când Cabral şi Andreea Pătraşcu vor face nuntă (4 iunie), iar vedetele de la Acasă sunt pe ultima sută cu pregătirile. Tot în aşteptarea mariajului, cuplul şi-a renovat casa în care vor locui ca soţ şi soţie, scrie revista „TV Satelit' care apare pe piaţă sâmbătă, 28 mai.

Cabral şi Andreea au emoţii înaintea nunţii lor şi speră ca totul să fie gata la timp pentru petrecerea din 4 iunie. Pe lângă pregătirile de nuntă, Cabral a fost ocupat şi cu renovarea casei în care vor locui.

Ce sfaturi le-ar da prezentatorul de la Poveştiri de noapte' celor care se înhamă la o asemenea operaţiune?

„În primul rând, trebuie să fie cineva din familion acolo. De preferinţă, să fie cineva care face diferenţa dintre ciment şi nisip. Apoi e bine să mergi pe recomandări, asta cu căutatul meseriaşilor pe net nu funcţionează decât foarte rar, credeţi-mă. Nu în ultimul rând… pleacă de la premisa că orice calcul financiar va fi dat peste cap, altfel rişti să opreşti şantierul din cauza lipsei de fonduri. Calculează totul la sânge şi adaugă 40%. Acum eşti la aproape 70% de costul final…'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare