; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cabral si Andreea

Cabral şi Andreea Pătraşcu, gata de nuntă

17 September 2010

Sunt împreună, cu intermitenţe, de trei ani. De curând, Cabral (32 de ani) şi Andreea Pătraşcu (25 de ani) s-au hotărât să facă pasul cel mare şi au acceptat să dea mai multe detalii revistei TVSatelit.

Recunoscut pentru discreţia în care îşi învăluie viaţa personală, Cabral ne-a luat recent prin surprindere, anunţând în direct la televizor că pleacă s-o ceară de nevastă pe iubita lui, Andreea Pătraşcu. Nici el, nici noi n-am avut parte de surprize, iar ea a fost fericită să accepte!

Cabral se află la a doua căsătorie, după cea cu Luana Ibacka, dar declară pentru TVSatelit că decizia lui a fost una gândită: „Păi, te hotărăşti în timp, nu e o decizie pe care s-o iei pe genul tembel. Am trecut printr-un mariaj şi nu m-a mâncat nimeni, de ce să-mi fie frică?!', a explicat prezentatorul „Poveştirilor de noapte' de la Acasă pentru TVSatelit.

Cu ce l-a cucerit Andreea pe Cabral, dar şi alte informaţii despre Radu Moraru, „Narcisa sălbatică', telenovela nouă de la Antena 1, şi Giovanna Antonelli, citiţi în noul număr TVSatelit, care apare pe piaţă sâmbătă, 18 septembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare