Homepage  / Vedete româneşti

Cabral și Andreea Ibacka, în culmea fericirii. „Un vis devenit realitate!”. Unde urmează să plece întreaga familie

Cabral și Andreea Ibacka, în culmea fericirii. „Un vis devenit realitate!”. Unde urmează să plece întreaga familie
10

de Cătălina Matei,

Prima zăpadă care a căzut în acest sezon în București a reprezentat un motiv de bucurie pentru Cabral și Andreea Ibacka. Nu doar că s-au imortalizat în ipostaze haioase în curtea lor, dar soția prezentatorului emisiunii „Săriți de pe fix!” și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale că are și un alt motiv de fericire. Despre ce este vorba mai exact?

La noi prima zăpadă pe anul acesta s-a lăsat cu chiote de bucurie. Nu că s-ar fi umplut ograda de nămeți, după cum se vede, în Berceni, n-avem nici de o bătaie cu bulgări… Ideea e că am sărbătorit și ne-am îmbrățișat de mama focului (legenda spune că încă ne îmbrățișăm) știind că în curând primim zăpadă cât vezi cu ochii. LAPONIA, veniiiiim! Un vis devenit realitate!”, a scris Andreea Ibacka pe contul său de Instagram, în dreptul unor poze haioase în care apare alături de soțul ei, Cabral.

Ne așteaptă Aurora Boreală, plimbări cu sania trasă de husky, momente de tandrețe cu renii zglobii, plimbare cu snowmobilul și mai ales întâlnirea din orașul Rovaniemi cu Moș Crăciun în persoană (vorbitor de limba română), cu elfii săi ce împachetează cadouri și cu doamna Crăciun, alături de care vom coace prăjituri.  Plecăm pe 18 decembrie, dar până atunci împachetăm în gând în fiecare zi”, a mai scris Andreea, care abia așteaptă să ajungă în Laponia împreună cu soțul și cei doi copii ai lor, Namiko și Tiago.

cabral-si-andreea-ibacka-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Și alte vedete ajung în Laponia

Nu doar Cabral și Andreea Ibacka vor ajunge în Țara lui Moș Crăciun în următoarea perioadă. Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au făcut și ei planuri pentru Laponia, unde vor merge în gașcă extinsă. Alături de ei vor fi și Irina și Răzvan Fodor împreună cu fiica lor, Diana.

Cine spune că anturajul nu te strică, nu are prieteni ca ai mei. Deci se întâlnesc Irina și Adela. Adela Popescu, fratele meu. Ce credeți că i-a povestit ea soției mele? Despre vacanța lor în Laponia: cum se duc acasă la Moș Crăciun, cum de abia așteaptă să le scârțâie zăpada sub ghete, cum s-ar putea să vadă Aurora Boreală și alte lucruri minunate la care Irina făcea ochii atât de mari încât, la sfârșitul discuției, arătau ca două farfurii.

Păi tu te apuci să îi spui așa ceva femeii ăsteia, care ar fi în stare să pună un Moș luminos, cu sanie și reni, la intrarea în Popești încă din luna iulie? Care ar putea, cu nonșalanță, să împodobească bradul în fiecare zi a lui decembrie cu alte decorațiuni? Care e șefa autoproclamată a sărbătorilor de iarnă și a magiei celei mai magice? E, na, că i-a zis!

Așa că, unde credeți că suntem la începutul lui decembrie? Exact, în Laponia!”,a povestit Răzvan Fodor pe Instagram.

De altfel, Irina și Răzvan Fodor obișnuiesc să meargă în vacanțe alături de Adela Popescu și Radu Vâlcan, una dintre cele mai recente experiențe în această formulă fiind vacanța din Croația, din vara aceasta.

Foto: Instagram

Irina Fodor, mai mult mamă decât prietenă în relația cu fiica ei. „Îmi plac regulile, eu le respect”. EXCLUSIV (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 10

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton