; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea si Cabral Miracle garden (2)_resize

Cabral şi Andreea Ibacka au fost impresionaţi de Dubai şi Abu Dhabi

20 January 2014

Cabral şi Andreea Ibacka s-au întors impresionaţi din vacanţa lor din Dubai şi Abu Dhabi. Vedetele de la Acasă au vizitat multe obiective turistice, au mers la plajă, la ski, la shopping şi au bifat astfel toate activităţile pe care şi le doreau de la vacanţa de iarnă.

[Not a valid template]

“Cel mai tare ne-a impresionat moscheea din Abu Dhabi (Grand Mosque). E greu de explicat în cuvinte ce am simţit. Pe lângă arhitectură şi detaliile extrem de frumoase, luxul şi grija pentru tradiţie, întâmplarea a făcut să putem asculta pe culoarele moscheei rugăciunea de seară. Răsuna prin toate difuzoarele. Şi chiar dacă n-am înţeles o boabă în arabă, încărcătura momentului a fost deosebita, am simţit-o chiar şi noi”, a povestit Andreea.

Un ghid român i-a ajutat pe Cabral şi Andreea să viziteze ce şi-au dorit. Ei au mers la un seminar despre cultura arabă.

“Ne-am plimbat prin oraşul vechi, prin bazar, am traversat râul cu abra (gondola lor) şi ne-am plimbat cu ea pe aşa zilele canale amenajate în stil veneţian, am fost pe Palm Jumeirah, am vizitat fostul palat prezidenţial, am fost pe circuitul de Formula 1 şi, într-un final… la mall, normal. Ba chiar am ajuns într-o seară şi la pârtia de ski. Au amenajat una la interior, lungă de 2 kilometri, chiar în mijlocul deşertului, tot la mall”, a spus Cabral.

Cabral şi Andreea au fost şi la plajă, în rest au vizitat foarte mult:  Am urcat şi în Burj Khalifa (cea mai înaltă clădire din lume), asta mulţumită rezervărilor făcute online de Cabral încă din Bucureşti. Altfel, n-aveam nicio şansă să urcăm, se înghesuiau turiştii la casa de bilete …A fost incredibil de frumos, avem sute de fotografii de la peste 400 metri deasupra oraşului', a declarat Andreea Ibacka.

Cabral e convins că, după zilele petrecute acolo, poate să dea câteva ponturi bune cu privire la o vacanţă în Dubai şi Abu Dhabi.

Entuziasmul nostru deja a convins 4 cupluri dintre prietenii noştri să-şi petreacă următoarea vacanţă acolo. În rest, am promis că revenim pe bloguri cu mai multe poveşti şi review-uri folositoare despre Dubai şi Abu Dhabi. Avem inclusiv câteva ponturi pentru a reduce cheltuielile cu deplasarea şi pentru a folosi cât mai eficient timpul de acolo', au mărturisit Cabral şi Andreea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare