Homepage  / Vedete româneşti

Ce regulă i-a impus Cabral fiicei Inoke atunci când era adolescentă: „Ne-am învățat reciproc trucuri!”

Ce regulă i-a impus Cabral fiicei Inoke atunci când era adolescentă: „Ne-am învățat reciproc trucuri!”
12

de Cristina Țapu,

Cabral Ibacka obișnuiește să vorbească cu umor despre viața de familie și despre cum reușește să depășească obstacolele care îi apar în cale. De această dată, prezentatorul TV a discutat despre regulile pe care le are în raport cu cei trei copii ai săi.

Ce regulă i-a impus Cabral lui Inoke atunci când era adolescentă

Cabral Ibacka nu se îngrijorează de momentele în care Namiko și Tiago vor dori să iasă în cluburi atunci când vor fi mai mari, mai ales pentru că a traversat deja această etapă cu fiica sa mai mare, Inoke.

El subliniază că educația este cheia pregătirii copiilor pentru adolescență și că sfaturile prietenilor și cunoștințelor cu privire la temerile pe care le-ar avea un tată de fată nu l-au influențat în vreun fel.

Cum se înțelege Andreea Ibacka cu Inoke, fiica cea mare a lui Cabral  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cabral Ibacka a admis că a învățat unele tactici alături de fiica sa mai mare, Inoke. Prezentatorul TV a dorit întotdeauna să fie la curent cu locul în care se află tânăra, astfel încât să poată interveni în cazul în care aceasta ar fi avut nevoie de sprijinul său.

„Ne-am învățat reciproc trucuri! Eu știam tot timpul unde e. I-am zis: Orice faci, oriunde te duci, nu am o problemă că te duci, vreau să știu unde ești!. Dacă se întâmplă ceva, vreau să știu de unde să încep să te caut! Să nu mă învârt ca o găină pe la Universitate și tu să fii în Unirii!

Vreau să știu de unde încep, dacă Doamne ferește se întâmplă ceva! Știam tot timpul unde e! Chiar dacă nu era neapărat ora care mi-ar fi convenit mie, petrecerea care mi-ar fi convenit mie sau anturajul! Toți ne dorim ca copiii noștri să stea lângă bibliotecari și cântăreți la harpă!”, a declarat, cu umorul caracteristic, Cabral Ibacka, conform Ego.ro.

Inoke studiază acum în Olanda și vizitează România de câteva ori pe an

Cabral Ibacka este căsătorit acum cu Andreea Ibacka și împreună au doi copii: pe Namiko și pe Tiago. Însă, în trecut, Cabral a mai fost căsătorit. Din căsnicia cu Luana, el are o fiică, pe Inoke, în vârstă de 21 de ani. Recent, Andreea a fost invitată în podcastul lui Jorge, unde a povestit că se înțelege foarte bine cu Inoke.  

„Ino locuiește în Olanda. Dar de câte ori vine în țară se joacă cu piticii. Și cel mai des vorbește cu Namiko pe videocall, care îi povestește toate telenovelele de pe la grădiniță sau din parc”,  a povestit Andreea.

Soția lui Cabral a dezvăluit că Inoke vizitează țara de câteva ori pe an, petrecând timp alături de familie. Tânăra se descurcă singură în Olanda și nu mai are nevoie de sprijinul financiar al părinților.

Sursă foto: Instagram Carbal Ibacka

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton