Homepage  / Vedete româneşti

Cabral Ibacka, declarații inedite despre soția sa, Andreea. Viața de cuplu nu este deloc ușoară: „Nu o mai suport”

Cabral Ibacka, declarații inedite despre soția sa, Andreea. Viața de cuplu nu este deloc ușoară: „Nu o mai suport”
13

de Redactia Tvmania

Cabral, în vârstă de 46 de ani, este un prezentator apreciat de către publicul din România datorită carismei sale, dar și a faptului că întotdeauna știe cum să aducă zâmbetul pe buze publicului. Are un simț al umorului dezvoltat, iar declarațiile pe care le face sunt adesea unele spumoase. Iată ce a avut de spus despre cea care îi este alături de peste un deceniu, Andreea!

Cabral Ibacka, declarații inedite despre soția sa, Andreea

Cabral și Andreea s-au cunoscut cu multă vreme în urmă, pe platourile de filmare de la Acasa TV. Cabral divorțase recent de Luana, iar frumusețea și inteligența Andreei l-au fermecat numaidecât. În anul 2011 ei s-au căsătorit, iar în prezent sunt părinții a doi copii minunați.

Cei doi îndrăgostiți nu au fost feriți de obstacole, însă au găsit o cale de a le rezolva, indiferent de dificultatea acestora. Umorul, înțelegerea, capacitatea de a face compromisuri, toate au fost unelte utile în rezolvarea micilor conflicte conjugale.

Cabral este cunoscut pentru glumele sale și pentru faptul că nu se ferește să facă mici poante pe seama soției sale. Într-un interviu recent acordat pentru Unica, prezentatorul a fost întrebat despre relația pe care o are cu soția sa, iar răspunsul oferit a fost unul pur și simplu surprinzător.

cabral-andreea-ibacka (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Nu o mai suport! Am chemat pe cineva să vină să o ia, dar nu vrea să plece! (râde)

Noi suntem cu piticii ăia doi. În momentul în care nu ne mai facem griji de limitele noastre proprii, ne obosesc în așa hal în care noi nu mai reacționăm!”, a declarat Cabral Ibacka, conform Unica.ro.

Motivul pentru care Cabral nu vrea să mai lucreze cu soția sa, Andreea

Cabral Ibacka a vorbit în nenumărate rânduri despre relația pe care o are cu Andreea. Prezentatorul a dezvăluit care este motivul pentru care nu și-ar mai dori să fie vreodată coleg de platou cu cea care îi este soție. Perfecționismul și încăpățânarea dusă la extrem sunt cei doi factori care-l determină pe Cabral să nu-și dorească o colaborare profesională cu femeia pe care o iubește.

„Nu, pentru că suntem 2 cai de concurs și suntem foarte puțin toleranți la greșeli și atunci e greu să lucrăm unul cu celălalt. Mai ales că ne și știm, avem lista cu toate minusurile fiecăruia, că deși pare perfectă, nu e. Și având lista aia și eu și ea având lista mea se aprinde becul. Ia uite ce ai făcut? Și dacă am făcut ce? Și gata! Și iată haosul și nu avem nevoie de haos, e ok, avem destul haos în viață de la cei doi pinguini”, a declarat Cabral pentru Playtech Știri, întrebat fiind dacă își dorește să mai lucreze cu soția lui.

Cabral și Andreea s-au căsătorit în anul 2011

Cabral Ibacka s-a născut pe 4 octombrie 1977, în București. Tatăl său, Alexandre Ibacka, provine din Congo. Mama sa se numește Argentina Boldea și este româncă. Părinții lui Cabral Ibacka s-au cunoscut pe vremea când amândoi erau studenți în București și s-au îndrăgostit iremediabil.

Cabral Ibacka a fost căsătorit pentru o perioadă de șase ani cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță pe nume Inoke Ibacka, care în prezent este o tânără de toată frumusețea, în vârstă de 21 de ani. În anul 2011, Cabral s-a căsătorit cu Andreea, cea alături de care formează un cuplu și în ziua de astăzi și despre care are de spus numai cuvinte la superlativ.

Sursă foto: Instagram Cabral Ibacka – Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton