Homepage  / Vedete româneşti

Cabral are toate motivele să fie un tată mândru. Fiica lui cea mare se descurcă singură în Olanda și este o studentă model

Cabral are toate motivele să fie un tată mândru. Fiica lui cea mare se descurcă singură în Olanda și este o studentă model
13

de Redactia Tvmania

Inoke Ibacka, fiica lui Cabral, a luat decizia să se mute într-o altă țară, devenind independentă și câștigându-și proprii bani. Iată cum se înțelege tânăra cu cei doi frați mai mici, dar și cum reușește să se descurce departe de casă și de părinți.

Fiica cea mare a lui Cabral studiază în Olanda și este independentă financiar

Inoke este fiica lui Cabral și a Luanei


Inoke Ibacka a ales să se mute în Olanda. Fiica cea mare a lui Cabral Ibacka menține o legătura strânsă cu frații ei, conform declarațiilor făcute de Andreea Ibacka într-un interviu.

Soția lui Cabral a dezvăluit că Inoke vizitează țara de câteva ori pe an, petrecând timp alături de familie. Tânăra se descurcă singură în Olanda și nu mai are nevoie de sprijinul financiar al părinților.

Cabral are toate motivele să fie un tată mândru

La vârsta de 21 de ani, Inoke este rodul iubirii dintre Cabral și Luana Ibacka. După 5 ani de căsătorie, prezentatorul TV și Luana Ibacka au divorțat, iar fiica lor a rămas în grija mamei. Inoke mai are doi frați, din relația tatălui său cu actrița și prezentatoarea Andreea Ibacka.

„Ino locuiește în Olanda. Dar de câte ori vine în țară se joacă cu piticii. Și cel mai des vorbește cu Namiko pe videocall, care îi povestește toate telenovelele de pe la grădiniță sau din parc”,  a povestit Andreea.

Andreea Ibacka, partenera lui Cabral, a discutat despre viața de familie. Ea se ocupă de Namiko și Tiago, iar gestionarea unui program în care sunt implicați doi copii poate fi destul de provocatoare.

cabral-andreea-ibacka-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Orice plan e făcut pentru a putea fi dat peste cap. Familiile cu copii mici îmi vor da dreptate, programul există, dar e tot timpul imprevizibil. Namiko e grupa mijlocie la grădiniță. Și suntem perfect în grafic, trei zile la grădi cu o săptămână acasă. Noroc că intervin bunicii. Atât mama, cât și soacra ne sar în ajutor. Ba și cumnata, când prinde câte o zi liberă„, a povestit Andreea, conform revistei Viva!

Cabral a fost căsătorit cu Luana Ibacka timp de cinci ani

Cabral Ibacka s-a născut pe 4 octombrie 1977, în București. Tatăl său, Alexandre Ibacka, provine din Congo. Mama sa se numește Argentina Boldea și este româncă. Părinții lui Cabral Ibacka s-au cunoscut pe vremea când amândoi erau studenți în București și s-au îndrăgostit iremediabil.

Cabral Ibacka a fost căsătorit pentru o perioadă de cinci ani cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță pe nume Inoke Ibacka, care în prezent este o tânără de toată frumusețea, în vârstă de 21 de ani. În anul 2011, Cabral s-a căsătorit cu Andreea, cea alături de care formează un cuplu și în ziua de astăzi și despre care are de spus numai cuvinte la superlativ.

Cabral și Andreea s-au căsătorit în anul 2011

Cabral și Andreea s-au cunoscut cu multă vreme în urmă, pe platourile de filmare de la Acasă TV. Cabral divorțase recent de Luana, iar frumusețea și inteligența Andreei l-au fermecat numaidecât. În anul 2011 ei s-au căsătorit, iar în prezent sunt părinții a doi copii minunați.

Cei doi îndrăgostiți nu au fost feriți de obstacole, însă au găsit o cale de a le rezolva, indiferent de dificultatea acestora. Umorul, înțelegerea, capacitatea de a face compromisuri, toate au fost unelte utile în rezolvarea micilor conflicte conjugale.

Sursă foto: Instagram Cabral Ibacka

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton