Homepage  / Vedete româneşti

Cabral a ajuns pe mâna polițiștilor din cauza prietenului său, Pavel Bartoș. Totul a început de la o glumă nevinovată

Cabral a ajuns pe mâna polițiștilor din cauza prietenului său, Pavel Bartoș. Totul a început de la o glumă nevinovată
10

de Redactia Tvmania

Pavel Bartoș și Cabral se cunosc de ani de zile și sunt prieteni încă de pe vremea în care ambii munceau în Buftea, ca actori în telenovelele difuzate de către postul de televiziune Acasă TV. Ei obișnuiau să-și facă tot felul de farse, însă una dintre ele a mers prea departe, iar oamenii legii au ajuns să fie implicați. Iată detaliile!

Cabral a ajuns pe mâna polițiștilor din cauza unei glume făcute de către prietenul său, Pavel Bartoș

Într-un interviu acordat pentru Ciao, Cabral a fost întrebat care a fost cea mai bună farsă pe care a făcut-o în perioada în care se ținea numai de șotii. Fără să stea prea mult pe gânduri, Cabral a dezvăluit că prietenul său, Pavel Bartoș a ajuns să dea explicații polițiștilor ca urmare a unei glume pe care el a pus-o la cale.

„Filmam amândoi în Buftea și erau zile foarte lungi, noi nu eram actori principali, erau foarte multe ore de așteptare și normal că ne-am apucat să facem toate prostiile. Am plecat cu ascunsul cheii de la mașină, la pusul în mașină a unei chestii care mirosea urât.

Cabral a fost oprit de polițiștii din cauza unei farse în spatele căreia s-a aflat Pavel Bartoș

El mi-a pus ceva urât mirositor la admisie de aer, eu i-am pus un pește mort la bancheta din spate. Mi-a pus și el unul într-un loc greu accesibil de a trebuit să las mașina două săptămâni acasă. I-am legat puntea din spate cu un lanț de un copac.

Sore și Dorian Popa, invitați speciali la Săriți de pe fix!, 5 octombrie 2023. Primele imaginiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

El mi-a scos mie ștergătoarele, ploua de rupea, și abia am găsit unul în niște tufe ca să pot pleca acasă. După aia am făcut rost de un litru de lichid de fum și l-am băgat în eșapament și l-a oprit poliția prin Buftea că mașina lui scotea fum de un metru. Au vrut să-i ia actele, până s-au prins că mirosea a căpșuni… deci nu era de la mașină”, a povestit Cabral Ibacka, conform celor de la Ciao.

Cabral Ibacka și Pavel Bartoș sunt prieteni de ani întregi

Cabral Ibacka s-a născut pe 4 octombrie 1977, în București. Tatăl său, Alexandre Ibacka, provine din Congo. Mama sa se numește Argentina Boldea și este româncă. Părinții lui Cabral Ibacka s-au cunoscut pe vremea când amândoi erau studenți în București și s-au îndrăgostit iremediabil.

Cabral Ibacka a fost căsătorit pentru o perioadă de șase ani cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță pe nume Inoke Ibacka, care în prezent este o tânără de toată frumusețea, în vârstă de 21 de ani. În anul 2011, Cabral s-a căsătorit cu Andreea, cea alături de care formează un cuplu și în ziua de astăzi și despre care are de spus numai cuvinte la superlativ.

Pavel Bartoș, în vârstă de 48 de ani, este un nume cunoscut în industria divertismentului românesc. Nu este doar un prezentator care reușește să-i țină pe telespectatori în fața micilor ecrane, ci și un actor versatil. Înainte de urca pe scena teatrului sau de a apărea la televizor, Pavel Bartoș a avut un loc de muncă complet diferit!

Pentru Pavel Bartoș, perioada studenției a fost frumoasă, dar plină de obstacole, mai ales de ordin financiar. Pentru a se putea întreține, actorul a fost nevoit să se angajeze și să practice tot felul de munci.

„A fost perioada în care am lucrat și în Teatrul de Păpuși, am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop, am vândut mărțișoare. Dar am savurat din plin viața de student”,  povestea Pavel Bartoș, într-un interviu acordat Revistei Viva!

Sursă foto: Antena 1, Instagram Cabral Ibacka, Pro TV

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton