Homepage  / Vedete româneşti

Cabral a avut parte de o călătorie cu peripeții în Torino. Cine l-a ajutat atunci când se aștepta cel mai puțin: „E om bun!”

Cabral a avut parte de o călătorie cu peripeții în Torino. Cine l-a ajutat atunci când se aștepta cel mai puțin: „E om bun!”
12

de Cristina Țapu,

Cabral Ibacka este cunoscut publicului și prin prisma faptului că prezintă cu umor întâmplările prin care trece în viața de zi cu zi. Recent, prezentatorul a povestit despre un episod care a avut loc în timp ce se afla în Torino.

Cabral a avut parte de o călătorie cu peripeții în Torino

Recent, Cabral a împărtășit o întâmplare memorabilă petrecută în Torino. În timpul acelei călătorii, el și însoțitorii săi s-au găsit într-o situație confuză, neștiind precis de unde să ia autobuzul către destinația dorită.

Însă, ca într-un scenariu de film, șoferul unui autobuz care a oprit în fața lor s-a dovedit a fi român și l-a recunoscut imediat pe Cabral, oferindu-le cu promptitudine ajutorul de care aveau nevoie.

Cabral alături de șoferul de autobuz care i-a întins o mână de ajutor

„Torino. Stăm pe marginea șoselei, zgribuliți într-o ploaie rece, cu telefoanele în mâini, încercând să înțelegem de unde naiba să luăm autobuzul care să ne ducă la trenul care ne duce la trenul pentru aeroport.
Taxi… zero, nema, niente.
Un autobuz care tocmai trecea pe lângă noi frânează violent, deschide ușa din față și claxonează.
Zic „Hai să-l întreb pe omul ăsta, poate ne luminează puțin mințile…”.
Mă duc fuga la ușă și când să întreb „Signore, dobbiamo andare…” el zice:
– Tu ești Cabral?!
Râdem, îi explicăm care e baiul, ne suie în autobuz și spune:
– Eu am terminat tura, mă retrag. O să vă duc fix la gară, la trenul care vă duce direct la aeroport.
Și așa a făcut, da-i-ar sănătate și fericire, că și-a făcut pomană cu trei jumuliți!
Când îl vedeți, să știți că e om bun!”,
a scris Cabral pe contul lui pe Facebook, în dreptul unei imagini în care apare alături de șoferul de autobuz care l-a ajutat.

Cum se înțelege Andreea Ibacka cu Inoke, fiica cea mare a lui Cabral  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Fiica cea mare a lui Cabral studiază în Olanda

Cabral are toate motivele să fie un tată mândru. Fiica sa cea mare, pe care o are din relația cu Luana, este o tânără frumoasă și inteligentă, care studiază la sute de kilometri depărtare de casă.

La vârsta de 21 de ani, Inoke este rodul iubirii dintre Cabral și Luana Ibacka. După 5 ani de căsătorie, prezentatorul TV și Luana Ibacka au divorțat, iar fiica lor a rămas în grija mamei. Inoke mai are doi frați, din relația tatălui său cu actrița și prezentatoarea Andreea Ibacka.

„Ino locuiește în Olanda. Dar de câte ori vine în țară se joacă cu piticii. Și cel mai des vorbește cu Namiko pe videocall, care îi povestește toate telenovelele de pe la grădiniță sau din parc”, a povestit Andreea.

Ce plănuiește Cabral să facă după ce se va retrage din televiziune

Cabral conștientizează că va veni o zi în care va fi nevoit să pună punct carierei sale de prezentator TV, dar nu se descurajează și deja are câteva idei care îi vor aduce venit atunci când nu va mai fi pe micile ecrane. În plus, el nu exclude posibilitatea de a deveni producător de emisiuni.

„Da, mă descurc eu cumva, nu m-a făcut mama la televizor. Nu m-am născut la televizor și sigur n-o să mor la televizor. Cumva, eu cred că sunt un om foarte normal, cu o meserie extraordinară, dar asta nu înseamnă că trebuie să apar până la 80 de ani, să scârțâi tot, vai steaua mea. Pot trece în spatele camerei, pot face producție.”, declara Cabral, conform Cancan.

Sursă foto: Instagram Cabral Ibacka

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton