; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burt Reynolds, primul star care a pozat nud

05 May 2010

Emoţionat peste măsură, Burt Reynolds a trebuit să bea câteva pahare pentru a se relaxa la şedinţa foto.

Bărbaţii faimoşi care pozează nud în revistele pentru femei nu mai şochează pe nimeni în zilele noastre. Situaţia era cu totul alta în anii `70, când Burt Reynolds a acceptat să apară într-o astfel de ipostază, pregătind terenul pentru colegii săi de breaslă.

Este foarte posibil ca Burt Reynolds să nu fi ajuns la un asemenea grad de popularitate dacă n-ar fi apărut dezbrăcat în ediţia din aprilie 1972 a revistei „Cosmpolitan'. Poza care-l înfăţişa nud pe o blană de urs a stârnit câteva controverse la vremea respectivă, însă a fost privită ca un act revoluţionar în lumea publicaţiilor pentru femei şi l-a propulsat pe actor în carieră. Acum, fotografia cu pricina reuşeşte doar să ne amuze, aducându-ne aminte de o vreme în care bărbaţii cu mult păr pe corp erau consideraţi sexy.

Burt Reynolds a mai realizat şi alte poze sexy, cum ar fi aceasta.

Actorul a fost convins să apară în această ipostază de autoarea americană Helen Gurley Brown (doar una din cărţile ei, „Scapă de singurătate, renunţă la prejudecăţi', a fost publicată în limba română), redactorul-şef al revistei la acea vreme. Mai târziu, Burt Reynolds a spus că a privit întreaga şedinţă foto ca pe o glumă şi că nu-şi aminteşte multe lucruri din perioada respectivă..,

Din fericire, fotograful Francesco Scavullo, cel care a realizat fotografia, ţine minte cum au decurs lucrurile. Potrivit acestuia, Burt Reynolds era copleşit de emoţii înainte de şedinţa foto şi se plimba dintr-o parte în alta a camerei fără să-şi dea jos halatul, astfel încât a fost nevoit să-i dea ceva de băut ca să-l calmeze. Scavullo a mai pozat şi alţi bărbaţi celebri dezbrăcaţi, despre care spune că nu erau nici pe departe la fel de modeşti ca Burt Reynolds. „Arnold Schwarzenegger a ieşit direct dezbrăcat din cabina sa', a mai menţionat fotograful.

.

Aceasta a ajuns să fie cea mai cunoscută şi controversată fotografie în care apare David Hasselhoff.

David Hasselhoff iubeşte patrupezii

După ce perioada de faimă a lui Burt Reynolds a trecut, David Hasselhoff a dus ştafeta pozelor incendiare mai departe. În 1990, Helen Gurley Brown l-a ales pe starul serialului „Baywatch – Salvamarii' pentru a poza în „Cosmopolitan'. Nu mai era de mult un tabu ca un bărbat să pozeze dezbrăcat, dar David Hasselhoff a găsit altă modalitate de a se face remarcat. Actorul a dat noi înţelesuri expresiei „iubitor de animale', cu o fotografie în care părţile sale intime erau acoperite de nişte căţei din rasa Shar Pei. Chiar dacă se presupune că nici un animal nu a fost vătămat în timpul şedinţei foto, rănile psihice ies la iveală mulţi ani mai târziu.

Mario Lopez a realizat un pictorial în care sunt recreate cele mai „sexy' imagini din istorie.

„Tributul' lui Mario Lopez

Mario Lopez (interpretul lui A.C.Slater din serialul „Salvaţi de clopoţel') a fost ales cel mai sexy burlac al anului 2008 de revista People' din SUA. El a realizat şi un pictorial, prin care i-a adus un „tribut' lui Burt Reynolds şi celebrei fotografii realizate în 1972. „Problema cu Burt este că are mult mai mult păr pe corp decât mine. Aproape că se contopeşte cu ursul. Nici nu-ţi dai seama unde se termină unul şi începe celalalt', a glumit Mario Lopez.

.

.

.

.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare