Homepage  / Vedete româneşti

Bursucu și Ana Maria Barnoschi, echipa de șoc și haz de la Roata norocului. „Ne completăm reciproc”. EXCLUSIV

Bursucu și Ana Maria Barnoschi, echipa de șoc și haz de la Roata norocului. „Ne completăm reciproc”. EXCLUSIV
14

de Cătălina Matei,

De vreo 8 ani încoace, Bursucu și Ana Maria Branoschi formează echipa perfectă de la „Roata norocului”. Știu exact cum funcționează formatul de la Kanal D, sunt prieteni buni și dincolo de studio, iar umorul nu le lipsește nici măcar în pauze. Deja au jucat împreună într-un serial de comedie și, pe viitor, nu ar fi exclusă nici vreo telenovelă...

Adrian Cristea alias Bursucu (37 de ani) și Ana Maria Barnoschi (31 de ani) prezintă împreună „Roata norocului” la Kanal D din 2015. Cei doi nu sunt doar buni colegi, ci și buni prieteni.

Aflăm mai multe chiar de la ei!

Într-o scurtă caracterizare: ce vă enervează și ce adorați cel mai mult unul la celălalt?

Bursucu: Îmi place mult la Ana faptul că este profesionistă desăvârşită şi e foarte serioasă, responsabilă cu tot ce are de făcut în cadrul emisiunii „Roata norocului”. Nu m-a enervat niciodată, o respect pentru că este un profesionist. Este şi o tipă foarte drăguţă şi este foarte greu ca Ana să enerveze pe cineva!

Ana Maria Barnoschi: Eu îi admir răbdarea, este un om foarte calm şi mereu atent la concurenţi şi la cei din jur. Mă enervează totuşi ceva la el:  ca el nu prea mănâncă în pauză de filmări şi mă grăbeşte pe mine.

 Care credeți că sunt punctele voastre forte în emisiunea „Roata norocului”?

B: Punctele forte sunt respectul pe care îl avem unul pentru celălalt şi prietenia noastră. Ne-am susţinut în momentele grele. Ne-am înţeles minunat din prima zi de filmare.

A: Cred că un punct forte este „chimia” pe care o avem şi care cred că se vede şi micul ecran. Lucrăm de mulţi ani împreună şi am găsit o modalitate să ne completăm reciproc. Avem pasiuni comune şi ne dorim să oferim celor de acasă momente de destindere, de relaxare.

Și care au fost momentele care v-au dat cele mai multe bătăi de cap în acest sezon?

B: Momentele  în care concurenţii sunt foarte aproape de a câştiga şi pierd dintr-o neatenţie. Asta ne enervează pe noi cel mai mult, pentru că ne dorim ca oamenii să câştige.

A: Pe lângă ceea ce spune Bursucu, mie mi-a dat bătăi de cap „călătoria” în Japonia, pe care o veţi vedea în viitor la „Roata norocului”. Eu nu am fost niciodată acolo, deşi am făcut un curs de japoneză la şcoală. A fost ceva cu totul şi cu totul nou!

Dacă ați face schimb de locuri cât de bine credeți că v-ați descurca?

B: Ana s-ar descurca mai bine ca mine, pentru că îmi este mai greu să merg elegant pe lângă panou. Ea, născându-se la „Roata norocului”, ştie regulamentul mai bine ca mine.

A: Am mai făcut schimb de locuri în emisiune şi ne descurcăm, pentru că ne adaptăm repede.

 Și dacă extidem exercițiul de imaginație, în ce seriale v-ați vedea jucând? Ce personaje?

B: Noi am filmat împreună o mini-serie, sitcomul a fost difuzat şi la KanalD, îl şi pe YouTube, se numeşte „O vecină de coşmar”. Am avut un succes foarte frumos. Dar noi am putea juca în „Domnul şi doamna Smith” sau în filmul cu Will Smith, „Focus”, unde el este un escroc care o învaţa pe Margot Robbie (n,r, -actrita)  secretele „meseriei”.

A: Într-o comedie, sigur, cum de altfel am mai jucat. A fost frumos, ne-am distrat mult la filmări şi rezultatul a fost bine primit de public. Cred că aş putea să mă mulez destul de bine pe orice fel de personaj, pentru că de 13 ani dau naştere la personaje diverse la „Roata norocului”. Când eram mică îmi doream să joc în telenovele, pentru că eram „fiartă” pe Jose Armando.

De curând, a fost și nunta ta, Adrian. Felicitări! Care au fost cele mai palpitante momente de la acest eveniment? Din perspectiva fiecăruia…

B: Toate, pentru că am trecut prin toate etapele şi stările; de la bărbierit până la a-mi vedea pentru prima dată iubita îmbrăcată în mireasa. Emoţionant a fost şi la cununia civilă unde am spus clar şi răspicat „Da”, la biserică a fost fenomenal, am simţit o emoţie copleşitoare.

Petrecerea a fost una aşa cum ne-am dorit. Un moment indit a fost valsul mirilor, am avut un foc de artificii pe care mi l-am dorit din suflet corelat cu muzica. Petrecerea s-a terminat la şase dimineaţa, oamenii s-au distrat, s-au bucurat alături de noi şi asta a fost minunat.

bursucu-nunta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

A: Cel mai frumos şi emoţionant a fost valsul mirilor, pentru că nu s-a dansat ci a fost un moment artistic în care Bursucu a povestit despre familia lui, despre cele două fiice. A fost foarte emoţionant. Întreaga petrecere a fost una extraordinară, presărată cu momente magice.

 Ana… tu? Ești logodită de mai bine de un an. Când ai programat marele eveniment?

Nu l-am programat încă.

ana-maria-barnoschi-si-logodnicul-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 14

Dincolo de filmări, ce vă place să faceți când vă vedeți? Dar separat?

B: Ne întâlnim la petreceri, la evenimente. Suntem oameni absolut normali, ne vedem la un grătar, povestim. Mie mi-ar plăcea să stau plecat tot timpul, dintr-o vacanţă în vacanţă. Nu se poate, dar mi-ar plăcea.

A: Ne place să povestim despre diverse lucruri, ne vedem la evenimente. Nu facem nimic deosebit, suntem prieteni buni. Şi mie îmi place foarte mult să călătoresc, să fac poze şi să trăiesc experienţe inedite, noi.

 Și care sunt lucrurile pe care nu le puteți refuza niciodată indiferent de circumstanțe?

B: Nu le pot refuza nimic copiilor mei, indiferent de circumstanţe. Ştiu că nu e bine, dar să arunce cu piatra în apă cei care nu fac la fel.

A: Nu-i pot refuza nimic mamei mele, indiferent de circumstanţe, şi sunt implicată sută la sută în viaţa oamenilor la care ţin.

Foto: Kanal D; Instagram

roata-norocului-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 14

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton