; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bursucu si Ana Maria Barnoschi au inceput filmarile pentru “Roata Norocului”

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi au început filmările pentru “Roata Norocului”. Când debutează sezonul 7

10 January 2017

Kanal D a anunțat că Bursucu si Ana-Maria Barnoschi au început filmările pentru cel de-al șaptelea sezon al emisiunii concurs Roata Norocului', ce va intra pe post pe 29 ianuarie, de la ora 20.00.

Participanții din sezoanele trecute au câștigat premii în valoare de aproape o jumătate de milion de euro, iar vedetele au avut ocazia să dea o mână de ajutor în favoarea unor familii puse la încercare de soartă.

În noul sezon, concurenții vor avea șansa să câștige de la sume de bani, electronice și electrocasnice până la cel mai râvnit premiu al concursului – o mașină. Valoarea totală a premiilor puse la bătaie în acest sezon Roata Norocului' este de 100.000 de Euro.

În premieră, două vedete vor participa în aceeași ediție a show-ului

Potrivit unui comunicat de presă Kanal D, noutatea noului sezon al show-ului prezentat de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi constă în faptul că un cuplu de vedete va participa în fiecare ediție a emisiunii și va ajuta o familie aflată în dificultate.

Sezonul acesta ne îmbogățim; jucăm la dublu, vor fi două vedete care vor juca într-o singură ediție a show-ului. Va fi distracție la maximum pe platoul emisiunii', a spus Bursucu, care a fost completat de Ana-Maria Barnoschi: De abia așteptam reîntâlnirea cu telespectatorii! Filmările au început, îmi era dor de atmosfera de la filmări, de emoția trăită pe platoul emisiunii'.

Noul sezon Roata Norocului' începe duminică, 29 ianuarie. Emisiunea va fi difuzata in fiecare duminica, de la ora 20:00, la Kanal D!

[Not a valid template]Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Emisiunea „Roata Norocului' revine la Kanal D. Când au loc preselecțiile

Rocadă la Kanal D. „Gala Bravo, ai stil!' și „Se strigă darul', noi zile de emisie

Ana-Maria Barnoschi o imită pe Iulia Albu, la Roata norocului'

Bursucu, prezentatorul de la „Roata norocului', a fost „atacat' în Brașov

Ana-Maria Barnoschi, şef de şantier la Roata norocului'

Andreea Mantea și Bursucu au o emisiune nouă la Kanal D

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare