Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Bursucu și-a cerut iubita de soție după 10 ani de relație. „Am dat inelul”. Când va avea loc nunta

Bursucu și-a cerut iubita de soție după 10 ani de relație. „Am dat inelul”. Când va avea loc nunta
5

de Andra Stana,

După 10 ani împreună cu iubita sa, Bursucu și-a luat inima în dinți și a cerut-o pe Andreea de soție. Cei doi au împreună două fete.

Bursucu a mărturisit că i-a dat inelul iubitei sale. Fostul coleg al lui Teo Trandafir a mai dezvăluit că nunta ar putea avea loc chiar la anul.

Bursucu are o relație de aproape 10 ani cu Andreea, tânăra care l-a făcut și tătic pentru prima oară. În prezent, ei le cresc împreună pe Alesia (15 ani) și Anays (2 ani). Adolescenta este fiica Andreei dintr-o relație anterioară. Aceasta a crescut-o de una singură, deoarece tatăl biologic al copilului a murit când Alessia avea doar 3 ani.

E posibil în anul 2023 să mă însor. E posibil. Nu știu exact. Deci, întrebarea care se pune la final de an este: se însoară sau nu Bursucu în anul 2023? Îți spun că am dat inelul”, a declarat Bursucu, potrivit WOWbiz.ro.

bursucu-si-a-cerut-iubita-de-sotie-dupa-10-ani-de-relatie-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Eu sunt romantic. Fac orice. Îmi vine în cap de la petale pe pat, lumânări, șampanie, astea sunt la ordinea zilei. Eu sunt romantic, sunt prost, nu am treabă.

Mă duc la piață, vin cu 25-45 de trandafiri acasă. Îi pun lui nevastă-mea în vază, ea e sus dă cu aspiratorul. Am de-astea. Ea nu prea e romantică dintre noi doi. E zodia Leu. Eu sunt Pești. Se spune despre noi că suntem curvari. Nu e adevărat. Suntem romantici de fel, mie îmi place să fiu romantic”, declara Bursucu, citat de libertatea.ro.

De ce au fost Bursucu și iubita lui la un pas de despărțire

Bursucu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Andreea, de 10 ani de zile. Cei doi au împreună două fete, pe Alesia si Anays. Într-un interviu, vedeta Kanal D  a mărturisit că a fost bolnav de gelozie. Ba chiar, Bursucu și iubita lui au fost la un pas de despărțire din această cauză.

Pentru a se vindeca de această „boală”, el a mers la psiholog deoarece a înțeles că riscă să o piardă pe aleasa inimii lui.

Bursucu: „Am fost gelos. Am fost bolnav puțin. Am fost bolnav de gelozie, dar m-am vindecat. Să știi că e o boală. Eu nu am știut.”

Alexandra Ungureanu: „Și cum te-ai vindecat?”

Bursucu: „Te scutură viața. În momentul în care mi-am dat seama că îmi pierd persoana pe care o iubesc cu adevărat… că a pus piciorul în prag și a zis: „Gata! Suficient”. Eram obsedat.”

Bursucu a mers la psiholog pentru a se vindeca de gelozie

Bursucu a mărturisit că umbla în telefonul iubitei lui și îi făcea tot felul de scene de gelozie. În momentul în care Andreea a vrut să pună punct relației, el a realizat că riscă să o piardă dacă nu face ceva.

Alexandra Ungureanu: „Căutai în telefoane?”

Bursucu: „Nu, asta cu telefonul nu. M-am uitat și în telefon. Știi care e problema cu telefonul, că m-am prins târziu. Îi iei telefonul, da? I-ai luat telefonul, te uiți și ai văzut mesaj de la nenorocit. (…) Dacă îi dă un mesaj și spune „mi-e dor de tine. Te iubesc” și tu vezi, ai două variante: 1. Te duci la ea și îi spui, dar așa ești de porc. I-ai umblat în telefon. Ești de porc, corect? Sau 2. Nu îi spui și ții în tine. Bubui. Cum faci? Nu te uiți.”

Alexandra Ungureanu: „Dar până să știi că nu te uiți, te-ai uitat.”

Bursucu: „Da. Nu am găsit nimic, dar cu toate astea mi se părea că orice era interpretabil. Atunci când tu ești bolnav, orice este interpretabil. Făceam tot felul de scenarii. Îi spuneam: „nu ai răspuns, că stăteai pe WhatsApp, că erai conectată când eu ți-am scris și tu nu ai văzut”. (…) Până în momentul în care mi-a zis: „Prietene, ia vezi-ți tu de treaba ta și de viața ta” și mi-a dat o pereche de șlapi mergători. I-am luat și m-am dus cu ei către casă și erau fix mărimea mea, de bună calitate. Aveau doar dus. Dăduse cu dus biletul. Mi-am dat eu seama, așa, m-am dus la un psiholog și am luat câteva ședințe, vreo 4-5 luni, cred, și am reușit să mă vindec.”

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton