; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bursucu 2

Bursucu, colegul de platou al lui Teo Trandafir, va deveni tătic

09 May 2018

Adrian Cristea sau Bursucu așa cum îl cunoaștem de pe micile ecrane, a mărturisit în cadrul emisiunii pe care o moderează alături de Teo Trandafir, că va deveni tătic pentru prima oară. Vestea a bucurat-o pe colega sa, Teo care a mărturisit că a observat schimbări majore în comportamentul său atunci când Bursucu se afla în preajma copiilor sau purta discuții legate de acest subiect.

Bursucu a dorit să țină pe toată lumea în suspans și a făcut anunțul într-un mod inedit, prin intermediul unei fotografii cu burtica iubitei sale.

 

„Bursucu este tătic! Îmi doream foarte mult să devin tată, vorbisem cu Andreea că e momentul… Surpriza mi-a fost făcută de Sfântul Andrei, chiar de ziua onomastică a iubitei mele. Ea îmi așezase ecografia într-o cutie, mi-a spus: „Vezi că ai ceva pe masă'; eu am deschis cutia și am găsit acolo o poză cu un bob de fasole. Nu știam ce să cred, dacă să plâng de bucurie sau să râd! Când mi-am dat seama că e real, că nu e o glumă, aveam ochii în lacrimi. Deşi îmi spuneam în sinea mea că nu trebuie să plâng. Să devii părinte este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmplă', a declarat Bursucu în cadrul emsiunii „Teo Show'.

 

Acesta a mărturisit că iubita sa, Andreea așteaptă o fetiță și că sarcina decurge foarte bine. În final, Bursucu i-a mulțumit Andreeei pentru „cel mai frumos cadou'.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare