; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bursucu

Bursucu’, bucătar la “Cireaşa de pe tort”: “Musafirii mei au plecat mulţumiţi”

08 May 2014

Coregraful Adrian Cristea, alias Bursucu, găteşte astăzi la Cireaşa de pe tort'.

Am gătit pentru Alina Crişan, Marius Coandă, Viorica Macovei şi Laura Belecciu, nişte prieteni foarte dragi. Am pregătit un meniu simplu, dar pe gustul invitaţilor mei, şi anume un aperitiv cu slăninuţă, brânză, jumări şi ceapă, o supă-cremă de legume, iar la felul principal am încercat să-i împac pe toţi cu un pui la tavă şi un mix grill. La desert, am servit prăjitură cu vişine', spune Bursucu.

Bursucu

Fiecare dintre noi am încercat să ne mulţumim musafirii şi să-i facem să se simtă ca acasă. La gătit, toţi suntem pricepuţi, mai ales că nu suntem bucătari profesionişti. Pot spune că am petrecut o săptămână foarte frumoasă la Cireaşa de pe tort, cu multe emoţii, muncă şi prieteni frumoşi!'.

Bursucu recunoaşte că nu se poate lăuda cu un talent culinar deosebit. Gătesc foarte des cartofi prăjiţi şi ouă ochiuri', spune el. Însă cu ocazia acestei emisiuni a început să-mi placă în bucătărie! Cu toate că nu mă simt ca pe ringul de dans, începe să-mi placă din ce în ce mai mult!'.

În ceea ce priveşte propriul stil alimentar, Bursucu încearcă să se ferească de excese. Nu am un regim alimentar strict. Încerc să mănânc cât mai sănătos, să fac mult sport şi să nu mai mănânc seara. Am încercat diferite diete, dar niciuna nu a funcţionat foarte bine. Fără sport, nu reuşeşti mare lucru. Mi-ar plăcea să mănânc în fiecare zi cartofi prăjiţi, dar sunt conştient că nu sunt sănătoşi, şi în plus, ajungi cât “Casa Poporului”!

Cum se descurcă Bursucu în bucătărie şi ce surprize le-a pregătit invitaţilor, veţi vedea la Cireaşa de pe tort' pe 8 mai, la ora 17.00, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare