Homepage  / Seriale / Netflix

Burning Body, noul serial cu Úrsula Corberó („Fabrica de bani”) de pe Netflix. Povestea se bazează pe o crimă reală

Burning Body, noul serial cu Úrsula Corberó („Fabrica de bani”) de pe Netflix. Povestea se bazează pe o crimă reală

de Roxana Mirea,

Serialul „Corpul în flăcări” / „Burning Body” a atras atenția fanilor încă de la lansarea lui pe Netflix. Povestea se bazează pe fapte reale. Mai exact, pe o crimă care a fost îndelung mediatizată în Spania, în 2017. În plus, protagonista serialului este chiar Úrsula Corberó, cea care a jucat rolul lui Tokyo în „La casa de papel”.  

Povestea din serialul Burning Body, de pe Netflix 

„Corpul în flăcări” / „Burning Body” este cel mai recent thriller inspirat din cazul unei crime reale, de pe Netflix. Lansat săptămâna trecută, pe 8 septembrie, serialul este inspirat din fapte reale, iar acțiunea are loc în Barcelona, Spania. 

Acțiunea urmărește ancheta în cazul uciderii unui ofițer de poliție, al cărui corp ars a fost găsit într-o mașină. În curând se dezvăluie că soția ofițerului și amantul ei sunt considerați principalii suspecți. 

Descoperirea stârnește rapid interesul publicului – dezvăluind o rețea de relații toxice, înșelăciune, violență și exploatări sexuale în care este implicată victima.  

Serialul „Burning Body” este o poveste despre un triunghi amoros care nu a mers conform planului, care urmărește relațiile violente și aprinse ale victimei unei crime și ale potențialilor săi ucigași. 

Serialul este regizat de Jorge Torregrossa, „Burning Body” și îi are în distribuție pe Úrsula Corberó, cunoscută în special din Casa de papel”, pe Quim Gutiérrez și pe Eva Llorach. 

Úrsula Corberó este protagonista din Burning Body 

Povestea care stă la baza serialului este cunoscută sub numele de „el Crimen de la Guardia Urbana” sau crima Gărzii Urbane, care a provocat o frenezie mediatică în Spania, începând cu 2017. Povestea se învârte în jurul asasinării din 2017 a ofițerului Pedro Rodríguez și a procesului din 2020 în care au fost implicați partenera lui Rodríguez, Rosa Peral, și iubitul ei de la acea vreme, Albert López. Ambii erau colegi de serviciu ai lui Rodríguez. 

Serialul a fost filmat în întregime în provincia Barcelona, Spania, unde a avut loc, în 2017, crima care a inspirat serialul. Filmările au început în septembrie 2022 și s-au încheiat în luna februarie a anului următor. 

Cunoscută instantaneu de milioane de abonați Netflix din întreaga lume, Úrsula Corberó, care a jucat rolul lui Tokyo în „Money Heist”, joacă rolul principal al lui Rosa în „Corpul în flăcări”. 

Burning Body – Trailer

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton