; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burlacul vrea o o femeie sinceră şi educată

13 May 2011

Edward Strohlen Popescu îi calcă pe urme lui Cătălin Botezanu, căutându-şi aleasa la o emisiune marca Antena 1, Burlacul 2', difuzată în fiecare joi. Care sunt calităţile pe care le apreciază el la o femeie, aflaţi din TV Satelitul' din 14 mai'.

Protagonistul emisiunii Burlacul 2' de la Antena 1 şi-a făcut o părere despre participantele la concurs în urma filmărilor pe care le-a avut la Sinaia, Cipru, Monaco, Sighişoara şi Târgu Mureş.

Sunt interesante, inteligente, frumoase, originale, spontane, cu simţul umorului, dar cred că stăpânesc arta manipulării mult mai bine decât fetele din primul sezon. Creează tot felul de intrigi fără a avea întotdeauna dreptate şi disimulează foarte mult', a povestit el în TV Satelit care apare pe piaţă sâmbătă, 14 mai.

Edward (27 de ani) este convins că va face alegerea corectă la sfârşitul emisiunii: Câştigătoarea show-ului trebuie să fie o femeie sinceră, educată, finuţă, o femeie care are valorile fundamentale ale familiei şi ale vieţii. Însă de ce să nu recunosc, şi aspectul fizic contează', spune el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare