; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vladimir Drăghia, tête à tête romantic în jacuzzi

08 March 2012

În cel de-al doilea episod Burlacul, difuzat joi, de la 20:20, la Antena 1, Burlacul îşi invită pretendentele la o seară japoneză. Pentru o seară, Vladimir şi Bote devin ajutoare de bucătar, în aplauzele fetelor, încântate peste măsură de stângăcia lor. Un pic mai târziu, Burlacul și Andra ajung să aibă un tête à tête romantic în jacuzzi.

Pentru prima lor ieşire împreună, Burlacul le-a invitat pe frumoasele sale pretendente la un restaurant japonez. Intr-o dispoziţie de zile mari, fetele urcă în limuzina pe care le-a pus-o la dispoziţie Vladimir. Delicatesele japoneze, atmosfera caldă, şarmul, misterul şi tradiţia din ţara Soarelui Răsare reprezintă un ambient binevenit pentru o seară reuşită, susţine Burlacul.

Intâmpinate cu tradiţionalul sake, fetele se destind pe dată. Cătălin le aşteaptă alături de Vladimir: „Fetelor, aşa cum v-am promis încă de la început, împreună vă vom purta prin cele mai luxoase locaţii, drept pentru care ne aflăm în cel mai frumos şi mai fashion restaurant japonez!'

Imediat, echipa este întâmpinată de bucătarul şef, pe care, culmea, îl cheamă tot Vladimir şi care face din bucătăria japoneză o artă. Acesta le face o demonstraţie live, care le lasă pe fete cu gura căscată.

Vladimir şi Bote au decis să devină pentru o seară ajutoare de bucătar şi, ovaţionaţi de fete, învârt stângaci orezul pe plitele încinse. Cătălin profită de atmosfera destinsă pentru a mai smulge câte un mic secret de la frumoasele concurente.

Intâlnirea romantică are loc în jacuzzi

După o întâlnire surpriză la piscină, în care Vladimir a fost pentru câteva ore instructor de înot, frumoasa Andra a fost invitată de Burlac la o întâlnire romantică. Foarte încântată, concurenta le transmite un mesaj fetelor, care stârneşte imediat nemulţumiri.

„Nu ştiu dacă s-a văzut, dar am fost extraordinar de surprinsă şi de încântată că m-a ales pe mine. Nu ştiam dacă e adevărat şi nici ce să spun. Am fost foarte fericită!', a spus Andra.

burlacul-1

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare