; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sergiu Barboni alege azi finalista show-ului Burlacul

17 May 2012

Cel de-al treilea sezon al show-ului „Burlacul' se încheie joi, 17 mai, iar concurentele vor avea parte de o surpriză de zile mari. Irina, Adelina și Sasha se luptă pentru cucerirea lui Sergiu, dar un personaj special le strică planurile.

Fosta iubitã a lui Sergiu, Bianca Jurcã, își face apariția chiar înainte de marea finalã. Fotomodelul timișorean va încerca să le pună bețe în roate concurentelor.

Filmările au avut loc în Deltă

Pentru finala show-ului, Cătălin Botezatu şi Sergiu au ales o locaţie extraordinarã din ţara noastrã şi totodatã un loc unic în Europa: Delta Dunãrii. Deşi emoţiile şi suspansul înainte de marea finalã sunt mari, cele trei concurente mai au o temere de zile mari: le este foarte fricã de şerpii din zonã.

Amuzat peste mãsurã de comportamentul lor, Cãtãlin le-a pregãtit fetelor un moment special,  menit sã le mai potoleascã temerile. Despre ce este vorba, veți afla joi seara, de la 20.20, în marea finalã „Burlacul'.

În marea finală, pe lângã întâlnirile private pe care Sergiu le-a pregãtit în amãnunt , burlacul a decis sã îşi ia la revedere de la toate concurentele cu o petrecere pe cinste, grătar pregătit chiar de el și lăutari.

burlacul-1

Picture 1 of 2

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare