; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burlacul se aprinde diseară la Antena 1

12 August 2010

Botezatu a invitat două dintre concurente într-o caleaşcă luxoasă pentru a purta o discuţie, însă, această idee nua fost una dintre cele mai bune, în „vehicul' nefiind destul loc pentru mai mult de o divă. Cum era de aşteptat, în final, Burlacul a răbufnit la o remarcă răutăcioasă a uneia dintre concurente care a desconsiderat-o pe Bianca Drăguşanu. Cătălin nu poate accepta ca o femeie cu care a avut o relaţie să fie jignită în faţa lui şi i-a răspuns vehement: Bianca nu e proastă!'

Concurentele îi dau de furcă lui Bote

După tensiunile şi schimburile de replici acide dintre concurentele de la Burlacul, fetele au decis să lase la o parte competiţia şi să se alieze pentru a-l surprinde pe Bote. Pentru că de fiecare dată burlacul părea singurul responsabil cu surprizele, domnişoarele au decis să-i dovedească cât de imprevizibile pot fi uneori femeile. Aşa că au dat buzna peste Cătălin chiar în timpul unei prezentări de modă la Sibiu.

Strategia s-a dovedit a fi de succes deoarece la vederea lor Cătălin s-a arătat într-adevăr plăcut surprins. Profesionalismul nu i-a permis să rămână prea mult cu gândul la superbele domnişoare din emisiune deoarece a trebuit să se concentreze în continuare la ce avea de făcut.

Concurentele şi-au dorit însă cu ardoare să atragă atenţia celebrului designer scandându-i numele cât puteau ele de tare. În cele din urmă, Bote s-a lăsat cucerit şi li s-a alăturat la masă, petrecerea  prelungindu-se până spre dimineaţă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare