; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burlacul Vladimir Drăghia, manechin pentru o seară

05 April 2012

În cel de-al şaselea episod Burlacul', difuzat diseară, de la 20:20, la Antena 1, Vladimir Drăghia îşi surprinde pretendentele cu o prezentare de modă al cărei protagonist este chiar el. În uralele fetelor, Burlacul îşi face apariţia printre modelele lui Botezatu, iar surprizele nu se opresc aici. La finalul prezentării, fetele primesc trandafiri albi, iar două dintre ele, Andreea şi Cristina, sunt invitate într-o călătorie alături de Vladimir din care doar una se va mai întoarce în show.

Designerul Cătălin Botezatu le-a anunţat pe fetele rămase în concurs că au 10 minute la dispoziţie pentru a se pregăti să meargă la aeroport, unde le aşteaptă o surpriză din partea lui Vladimir. Deşi credeau că vor pleca din ţară, fetele au constatat că Bote le-a pregătit o prezentare de modă special pentru ele.

Printre modelele care au defilat şi-a făcut apariţia şi Vladimir Drăghia, dar nu în lenjerie intimă aşa cum se aşteptau, ci într-o ţinută army.

La finalul prezentării, Vladimir le-a oferit frumoaselor sale pretendente trandafiri albi, însă pentru două dintre ele, Andreea Zarian şi Cristina Kudor, el nu a mai avut decât…un trandafir roşu. El le-a spus celor două fete că vor pleca împreună într-o călătorie, din care însă, doar una se va mai întoarce la braţul său.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare