; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andi constantin burlacul

Burlacul Andi Constantin, adevărul despre relația cu Hannelore, de care s-a îndrăgostit la „Insula Iubirii”

03 June 2021

Andi Constantin a atras atenția telespectatoarelor anii trecuți în urma participării sale în cadrul emisiunii „Insula iubirii', acolo unde avea rolul de ispită. 

Prezența chipeșului bărbat nu a trecut neobservată la acea vreme pentru una dintre concurentele din show. Este vorba de Hannelore alături de care „Burlacul' a avut o relație controversată și extrem de mediatizată.

În prezent, Andi Constantin își caută marea dragoste în emisiunea „Burlacul', difuzată de Antena 1, însă și acum este întrebat de adevărata relație pe care a avut-o cu Hannelore. 

„Nu a existat niciodată o relație cu Hannelore. Faptul că au existat o atracție și o conexiune între noi, care nu s-au fructificat într-o relație, probabil este și răspunsul la întrebarea ce s-a întâmplat, de fapt? Cred că anumite momente și sentimente nu le poți recrea! Le poți trăi doar o dată și atât. Nu mai păstrăm legătura, consider că ne-am spus tot ce aveam de spus', a declarat Andi Constantin pentru revista VIVA!

 Vezi galeria foto >

„Insula Iubirii' un proiect care l-a scos din zona de confort 

În prezent, Andi Constantin este Burlacul, la Antena 1, și speră ca astfel să își găsească jumătatea. Despre experiența „Insula Iubirii', acesta o descrie astfel:

„«Insula Iubirii» a fost pentru mine o provocare, o tentativă de a ieși complet din zona de confort. Pentru un timid și un introvertit, o astfel de experiență este ca un duș rece. Am vrut să mă provoc pentru a-mi învinge propriile temeri și bariere. Nu pot spune că m-am schimbat radical în urma participării la acel reality show, ci mai degrabă că așa a început procesul meu de transformare. Am avut ocazia să mă privesc din exterior, să fiu cel mai mare critic și astfel să pot corecta lucrurile care nu îmi plac la mine. Am învățat să mă deschid mai mult față de oameni, să comunic mai bine, am învățat să ascult cu interes, să înțeleg mai bine situațiile traversate de oamenii din jur și să judec mai puțin', a mai adăugat Andi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare