; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burlacul

„Burlacul” a făcut încă o eliminare în ediția din 10 iunie: „Nu aş vrea să fie finalul”

11 June 2021

Ediția de joi, 10 iunie, a emisiunii „Burlacul', de la Antena 1, s-a încheiat cu încă o eliminare. Andi a luat o hotărâre fermă, considerând că aleasa spre eliminare nu este femeia potrivită pentru el. 

Andi Constantin, „Burlacul', a decis să elimine încă o fată pe care nu a simțit-o potrivită pentru el. Deși o admiră pentru modul în care gândește și se poartă, „Burlacul' nu s-a văzut alături de ea în viitor. 

„Burlacul', eliminare surpriză în ediția din 10 iunie 

Al paisprezecelea epison din sezonul 6 „Burlacul' s-a încheiat cu eliminarea Oanei Barbu. O frumoasă tânără cu care Andi Constantin a încercat de-a lungul anilor să creeze o legătură. Se pare că efortul nu a fost suficient însă. Chiar dacă Oana era printre concurentele preferate ale lui Andi Constantin, acesta a decis că e momentul să o trimită acasă. 

 

Deși a luat o decizie radicală, „Burlacul' a mărturisit după ce a anunțat eliminarea că și-ar dori să păstreze legătura cu ea și după emisiune:

 

„Încă din prima clipă am constatat că eşti “wife material”, adică femeia potrivită pentru a deveni soţie. Consider că eşti în momentul perfect al vieţii tale să faci lucrul ăsta, dar eu nu sunt cel care merită să se bucure de toate calităţile pe care tu le ai.

Mă uit la tine şi văd o femeie fără cusur, o femeie cu care am încercat, mi-am dorit, am sperat, îmi doresc să fim prieteni.

În mine vei găsi oricând un prieten, dacă vei avea nevoie de un sfat, oricând, iar asta e o promisiune”, i-a spus Andi Constantin, Oanei Barbu, după ce a eliminat-o.

 

De ce a eliminat-o Andi Constantin pe Oana Barbu 

 În timpul testimonialului întregistrat după eliminarea Oanei Barbu, Andi Constantin a dezvăluit că și-ar dori să rămână prieten cu frumoasa olteancă:

„De aici dacă am continua, am pierde timpul unul celuilalt. Cred că este corect faţă de ea şi de mine să realizăm chestia asta şi să acceptăm că aici se opreşte.

Mă bucur să văd în ea un om capabil să înţeleagă lucrurile şi cu o inteligenţă emoţională destul de ridicată. Ne placem unul pe celălalt, dar nu într-atât încât să devenim iubiţi. Nu ne mâncăm din priviri, nu există niciun joc de seducţie. Comunicăm foarte bine, însă cam atât.

Oana ştie cât de rară este dragostea, ştie cât trebuie să munceşti pentru ea şi ştie că este nevoie de mult mai mult decât o comunicare bună şi doi oameni care se plac. Mie Oana îmi este dragă, nu aş vrea să fie finalul oricărei relaţii avute cu Oana, aici. Vreau să continuăm să vorbim, să ne vedem”, a declarat Burlacul după eliminarea concurentei.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare