; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burlacul 2021. Cine este Melissa, nouă concurentă din competiția pentru inima lui Andi Constantin (4)

Burlacul 2021. Cine este Melissa, nouă concurentă din competiția pentru inima lui Andi Constantin

28 April 2021

„Burlacul' are o nouă concurentă. Melissa, o tânără de profesie designer vestimentar, vrea să îi cucerească inima lui Andi Constantin, fosta ispită de la „Insula iubirii' și concurent la „Survivor România', protagonistul emisiunii.

Melissa a apărut în emisiune în cea de-a şaptea ediţie, scrie Libertatea.ro. Noua concurentă a văzut echipa de filmare pe străzile din Istanbul. A decis imediat să o abordeze și să se înscrie în competiţie şi să-l cucerească pe Andi Constantin. Melissa, care este pe jumătate turcoaică și s-a născut în Franța, este de profesie designer vestimentar.

 Vezi galeria foto >

„M-am născut în Franța, dar sunt pe jumătate turcoaică. Am crescut în Franța și am făcut cursuri de design vestimentar. Am 28 de ani și stau singură aici. Familia mea e în Franța.
Mă descurc foarte bine, stau singură de la 18 ani. Îmi place să fac sport, să mă întâlnesc cu prietenii și cu rudele, să petrec timp cu prietenii, să muncesc', a spus Melissa la Antena 1.

O concurentă pleacă, alta vine!

De curând, una dintre concurentele show-ului a decis să părăsească competiția spre inima lui Andi Constantin. „Burlacul' a mărturisit atunci că nu se aștepta la această decizie.

„Știi ce sentiment am? De parcă n-aș vedea un prieten foarte mult timp și când îl văd… este doar o emoție, atât. Este al doilea single date pe care îl am și nu simțit. Nu simt că aș putea avea ceva cu el, poate din partea lui este.', le-a explicat Cristina concurentelor care o priveau nedumerite.

„Ori cineva a lucrat acolo, ori ea și-a declanșat anumite frici, a simțit stânjeneala aia și a zis: Băi, știi ceva, cred că e prea mult. Undeva cred că s-a simțit cu ceva lezată și undeva a simțit frica. Se chinuie, se vede', a spus Andi Constantin la Antena 1.

Vă reamintim că, la începutul lunii aprilie, Antena 1 a schimbat ziua și ora de difuzare a show-ului „Burlacul'. Emisiunea se vede de-acum în fieacre joi, de la ora 23:00, după serialul „Adela'.

Sursa foto: captură tv

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare