Homepage  / Televiziune

Burlacul, 13 mai 2021. Ce fată a fost eliminată de Andi Constantin

Burlacul, 13 mai 2021. Ce fată a fost eliminată de Andi Constantin
3

de Redactia Tvmania

Update 14 mai: Andi Constantin a decis să elimine din competiție o fată în episodul 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”, difuzat la Antena 1 pe 13 mai 2021. Ceremonia Trandafirului a început cu numeroase emoții pentru cele opt concurente care au mai rămas în cursa pentru cucerirea inimii lui Andi Constantin. 

„Vreau să știți că sentimentele nu sunt întotdeauna la fel, sunt diferite. Fiindcă și oamenii sunt diferiți. Bineînțeles că la baza unei relații trebuie să existe iubire. În seara asta aleg să nu păstrez lângă mine o persoană minunată, un om frumos”, a fost mesajul cu care a început Ceremonia Trandafirului.

„Știu că nu aș avea sau nu am avea un viitor comun. Îmi este mai ușor în seara asta pentru că în fata respectivă nu am găsit un lucru vital mie și necesar relației noastre. Deși m-am înțeles bine cu toate fetele pe care le-am eliminat, atenția mea este pe ceea ce aș vrea să construiesc cu ele și nu doar pe faptul că ne înțelegem bine din punct de vedere uman. Nevoile mele într-o relație sunt mai importante decât această simpatie umană dață de o anumită persoană. Fata pe care urmează să o elimin este o persoană care provine dintr-un alt mediu și care are o altă mentalitate, este foarte deschisă și foarte autentică și asta mi-a plăcut foarte mult la ea. Dar indiferent cât de mult apreciez aceste calități la ea, nu pot trece cu vederea motivul pentru care am propus eliminarea. Într-o relație contează foarte mult și atracția fizică, nu aș putea să fiu ipocrit. Deși îmi este foarte dragă, nu există această atracție, această chimie și cred că, dacă am încerca să construim ceva, atunci nu ar fi pe baze solide. Nu cred că acea atracție se poate construi”, a dezvăluit Andi Constantin, la finalul Ceremoniei Trandafirului.

Astfel, burlacul a decis să o elimine pe Kubra Taskiran în episodul 10 din sezonul 6, difuzat pe 13 mai 2021, tânăra alături de care a avut parte de un date extrem de plăcut, dar care l-a făcut pe burlac să realizeze niște lucruri extrem de importante pentru el și relația cu tânăra exotică.

 

13 mai 2021: În timp ce Andi Constantin se relaxa alături de Kubra la piscină, fetele au lăsat inhibițiile deoparte și s-au întrecut în mișcări de dans senzuale. Acesta a fost momentul în care Alexandra Mucea a făcut dezvăluiri neașteptate, în episodul 10 din show-ul „Burlacul”, difuzat în 13 mai 2021. 

În ediția trecută, fetele din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” și-au luat la revedere de la Dominique, tânăra care, în urmă cu ceva timp, a refuzat să părăsească această competiție, în dorința ei uriașă de a-l cuceri pe Andi Constantin.

Totuși, timpul nu s-a scurs favorabil pentru legătura lor și în episodul 10, difuzat pe 13 mai 2021, tânăra a părăsit competiția.

Concurentele îmbrăcată în costume de baie au dansat și au făcut senzație în episodul 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”.

fetele burlacul imgIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

 

Georgeta Catrina a recunoscut ce simte pentru Andi Constantin

Georgeta Catrina a dezvăluit care sunt adevăratele sale sentimente pentru Andi Constantin, chiar în timp ce acesta se pregătea de un date cu tânăra Kubra Taskiran. Ce detalii au ieșit la iveală în episodul 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”, difuzat pe 13 mai 2021?

Acesta a fost momentul în care celelalte concurente care luptă pentru inima burlacului Andi Constantin au înțeles faptul că Dominique încetase de ceva timp să mai lupte pentru inima celui pentru care, în urmă cu ceva timp, a refuzat să părăsească show-ul. Pentru celelalte concurente, orice eliminare poate însemna un motiv în plus de siguranță.

A doua zi, Kubra Taskiran a primit un bilet prin care este anunțată că va merge la date cu burlacul Andi Constantin și aceasta a primit ajutorul fetelor, pentru a se pregăti.

Am aflat că Alexandra Mucea nu crede că bruneta se potrivește cu burlacul. Intrarea Kubrei în sezonul 6 „Burlacul” nu a fost considerată un pericol pentru restul concurentelor, dar lucrurile s-au schimbat simțitor de mult atunci când tânăra a primit o invitație de-a merge singură la un date cu Andi Constantin.

În timp ce se relaxau stând la masa, fetele au remarcat imediat atitudinea schimbată a Catrinei și au dorit să afle ce se întâmplă. 

„Două săptămâni e ceva. Să aștepți, să speri, să aștepți, să speri cinci ceremonii la rând (…). Am crezut că va rămâne Dominique și voi pleca eu pentru că de două ceremonii am rămas ultima. Nu știu cum să reacționez când văd așa. Mi-e frică, inima îmi bate foarte tare atunci când văd ultimul trandafir, eu și cealaltă fată. Pentru mine au fost prea multe semne, eu când l-am văzut am rămas fixată pe omul ăsta. Nu știu de ce, dar am fost fixate. Făceam diferență între ce am avut și el”, a mărturisit bruneta, în ediția 10 din sezonul 6 al emisiunii „Burlacul”, de la Antena 1.

Întrebată de ce crede că burlacul Andi Constantin face acest joc cu ea, Catrina a presupus că totul are legătură cu faptul că nu îi vine bine să-l vadă cu alte fete din competiție.

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton