; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burlăciţa Bianca s-a logodit (temporar) cu Cristea

02 September 2011

Bianca Drăguşanu nu şi-a găsit perechea printre cei 12 concurenţi de la reality-show-ul Antenei 1 încheiat aseară, 1 septembrie. Asistenta lui Dan Capatos nu s-a lăsat cucerită de nici unul dintrei cei doi finalişti, Alin, scafandrul, şi Adrian, instructorul de fitness. Decizia nu a fost deloc uşoară pentru ea întrucât, în decursul ultimelor luni, a învăţat să îi aprecieze din ce în ce mai mult pe cei doi tineri care s-au străduit să îi ofere clipe frumoase.

Adrian, tu eşti un tip foarte sensibil. Cred că în tine aş putea găsi bărbatul pe care mi-l doresc, însă sunt şi multe lucuri care pur şi simplu mă fac să cred că nu suntem compatibili. Alin, tu eşti un bărbat îndrăzneţ, cu un caracter puternic; ai putea fi bărbatul pe care eu îl caut, dar nu cred că eu sunt ceea ce îţi doreşti tu. Mă bucur că v-am cunoscut, că aţi ajuns până aici, dar sufletul şi inima mea sunt în altă parte. Sunt sigură că iubesc pe altcineva! Vă multumesc pentru tot ce aţi făcut pentru mine, asta sunt eu şi voi fi acolo unde mă cheamă sufletul şi inima mea', a zis Bianca. Vedeta Antenei 1 a lăsat să se înţeleagă că cel pe care îl iubeşte cu adevărat este fotbalistul Adrian Cristea, de care s-a despărţit înainte de a începe reality-show-ul Burlăciţa'.

Am fost dezamăgită de persoana pe care am iubit-o însă, în acelaşi timp, cu cât a trecut timpul mi-am dat seama că pot ierta. Şi că dragostea înseamnă în primul rând să ierţi', a mai spus cu ochii în lacrimi Bianca.

Şi cum tabloidele i-au surprins din nou împreună pe Bianca şi Cristea este clar că frumoasa Burlăciţa l-a iertat deja pe cel care i-a furat inima.

Imediat după emisiune, Bianca şi Cristea s-au logodit din nou, conform celor de la Cancan.ro. Porumbeii au anunţat acest lucru pe Facebook, după ce au publicat şi poze în care sunt împreună.

La nici 12 ore de la schimbarea statutului pe Facebook, Bianca s-a răzgândit însă, informează cei de la Libertatea.ro.

Relaţia cu năbădăi a celor doi continuă aşadar, cu noi episoade.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare