; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Mantea

Burlăciţa Andreea Mantea porneşte în aventura americană

12 June 2014

După un prim episod în care şi-a cunoscut pretendenţii, burlăciţa Andreea Mantea porneşte diseară, de la 20:30, la Antena 1, în aventura americană, alături de 12 dintre concurenţi, dar şi de amfitrionul show-ului, Bogdan Vlădău.

[Not a valid template]

Simţindu-se o răsfăţată, Andreea vrea să îi trateze cu aceeaşi monedă şi să-i surprindă în fiecare zi. Primul care a avut parte de o surpriză de zile mari este Gabriel, despre care Andreea ştia că îşi doreşte foarte mult să zboare cu elicopterul. „Vegasul văzut de sus, noaptea e fabulos; ceva unic şi romantic! E unul dintre cele mai romantice momente din viaţa mea!' a mărturisit el.

Şi pentru Andreea, experienţa a fost una cu totul şi totul specială: „Mă bucur foarte tare că eu am fost prima persoană alături de care a zburat!' Şi pentru că nu au avut ocazia să se cunoască mai bine, în elicopter, Andreea l-a invitat pe Gabi şi la o plimbare romantică la pas, prin centrul Vegasului. De aici şi până la un sărut pasional, primul de acest fel din emisiune, a mai fost doar un pas.

„Întâlnirea a fost cu mult peste aşteptările mele iniţiale. E o femeie care te face mândru, ţinând-o în braţe!' a mărturisit concurentul.

Burlăciţa e răscolită de amintiri

Andreea a surprins un gest care a deranjat-o vizibil: „Am observat că au început să se distreze cu un grup de fete de pe trotuar. Pe mine m-a deranjat foarte tare lucrul ăsta. Era vorba de bun simţ. Şi eu, la rândul meu, dacă un alt bărbat îmi oferea atenţie, ar fi fost urât faţă de ei să stau să-i zâmbesc. Mi-aduc aminte când mergeam de mână cu Ştefan Stan şi trecea o domnişoară, iar el rămânea acolo.'

Ba mai mult, Andreea a completat: „Dacă o să se aprindă nişte lucruri între noi, o să-i testez. Altfel nu pot!' Ce surprize le-a pregătit aceasta băieţilor în America, dar şi la ce teste îi va supune, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, în cel de-al doilea episod al reality show-ului de la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare