; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burak Özçivit

Burak Özçivit ştie mereu să îmbine utilul cu plăcutul

23 April 2018

Actorul turc în vârstă de 33 de ani a profitat de turneul de promovare al celui mai recent film al său, „Can Feda', pentru care a vizitat câteva oraşe turceşti şi câteva ţări din Europa, ca să vadă şi familia soţiei sale. Aflaţi în Germania, Burak ş Fahriye Evcen au profitat de ocazie şi s-au relaxat câteva zile în oraşul Solingen, locul de unde provine actriţa. Aici cei doi, care pe 29 iunie vor împlini un an de la căsătorie, s-au plimbat şi au fost la bowling.

De altfel, în Germania, Burak a întâmpinat şi câteva probleme cu noua sa peliculă, care a intrat în cinematografele turceşti pe 6 aprilie. Galele care ar fi trebuit să aibă loc în Frankfurt și Mannheim au fost anulate, filmul – o dramă de război – fiind interzis de anumiţi distribuitori pentru că instigă tinerii la violenţă. Organizatorii şi-au cerut scuze pe Instagram fanilor care aşteptau să îl vadă în carne şi oase pe Burak şi pe colegul său din film, actorul Kerem Bürsin (protagonistul serialului „Inima oraşului' de la Happy Channel). De asemenea, ei au spus că vor contesta legal decizia luată de aceşti distribuitori. Filmul „Can Feda' prezintă greutăţile prin care trec pe frontul de luptă căpitanul Alparslan (Burak Özçivit) şi pilotul Onur Keskin (Kerem Bürsin). Cei doi ar face orice pentru a-şi apăra patria, inclusiv să-şi pună vieţile în pericol.

Mai multe detalii despre viaţă profesională, dar şi cea personală a protagonistului din „Dragoste infinită', puteţi citi în cel mai recent număr al revistei TV Satelit.

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare