; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragoste infinita 3 1600x1200

Burak Özçivit revine pe micile ecrane. Kanal D va redifuza în septembrie serialul „Dragoste infinită”

25 August 2020

Burak Özçivit și Neslihan Atagül revin pe micile ecrane de la Kanal D. Postul va redifuza apreciatul serial „Dragoste infinită', care a câștigat și un premiu Emmy. 

Serialul care i-a făcut cunoscuți la nivel internațional pe cei doi actori și difuzat pentru prima oară în România în 2017, va fi redifuzat la Kanal D, zilnic, începând de joi, 10 septembrie, în intervalul orar 9.15 – 11.00.

În primăvara lui 2017 cei doi protagoniști se arătau încântați în cadrul unui interviu oferit revistei TVMania că producția va ajunge la publicul român:

Burak Ozcivit: Știu că românii sunt fani ai serialelor turcești și mai știu că serialul va fi difuzat și în România, lucru care nu poate decât să mă bucure! Serialul aduce în prim-plan dragostea, cea fără de care totul ar fi cenușiu. Fiecare dintre noi a trăit o mare dragoste, cu toții ne regăsim în povestea personajelor principale'.

Neslihan Atagul: Chiar dacă filmăm la foc continuu, ore întregi, atmosfera este relaxantă, iar în puținele pauze de la filmări pe care le avem ne amuzam copios, dansăm, mâncăm împreună. Fac o echipă extraordinară cu Burak, Kemal, partenerul meu din serial și sper ca starea noastră de bine să ajungă și la telespectatori. Vă invit să urmăriți o poveste despre dragoste care nu cunoaște margini'.

Povestea serialului „Dragoste infinită', pe scurt

Serialul Dragoste infinită’ (în original Kara Sevda’) aduce în fața telespectatorilor o poveste de dragoste, doi tineri din două lumi diferite care se îndrăgostesc iremediabil. Kemal (Burak Özçivit), student în ultimul an la inginerie minieră, este unul dintre cei trei copii ai unei familii din clasa mijlocie. Fiind o fire rațională, acesta nu crede în miracole, și cu atât mai mult în miracolul dragostei. Însă lumea lui monotonă este întoarsă pe dos odată cu apariția lui Nihan (Neslihan Atagül) în viața sa.

Provenind dintr-o familie înstărită, Nihan trăiește în zona rezidențială a cartierului. Totuși, ea nu rezonează cu valorile mediului în care a crescut și se distanțează de lumea din care face parte.

Deși pare imposibilă, dragostea dintre Kemal și Nihan va depăși diferențele de poziție socială. Cei doi reușesc să rămână împreună până în ziua când Kemal este nevoit să plece din Istanbul pentru a lucra într-o mină. Ce nu știe tânărul este că și Nihan are un secret pe care trebuie să îl îngroape laolaltă cu dragostea lor.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare