; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

46430873_2033077506750367_3637192130214206269_n

Burak Özçivit nu vrea să îşi arate bebeluşul, totuşi a postat o poză!

18 June 2019

Actorul Burak Özçivit (34 de ani) a devenit tată pentru prima oară pe 13 aprilie, când soţia sa, Fahriye Evcen (33 de ani), a născut, într-un spital din Istanbul, un băieţel pe care l-au numit Karan. De atunci fanii au tot aşteptat ca Burak să urce pe reţelele de socializare poze cu bebeluşul.

Protagonistul din „Dragoste infinită' a ales însă discreţia, până de curând, când a urcat pe Instagram o poză cu mânuţa lui Karan. „Fiul meu!', a zis Burak, iar Fahriye a urcat aceeaşi poză, însoţită de comentariul: „Bărbaţii mei! La mulți ani de Ziua Tatălui, tăticule'!'.

Vara aceasta, Burak şi Fahriye vor petrece prima vacanţă împreună cu fiul lor, Karan. În acest sens actorul a închiriat timp de 10 zile doar pentru ei un hotel de tip boutique cu 7 camere în staţiunea Marmaris din Turcia, anunţă sadecehaber.com. În vacanţă îi va însoţi şi mama lui Fahriye.

Burak se pregăteşte în continuare pentru filmările următorului său proiect tv. El va începe după vacanţă filmările la noul sezon al serialului „Diriliş: Ertugrul', intitulat „Diriliş Osman', în care va interpreta rolul lui Osman I, zis şi Osman Gazi, fondatorul Dinastiei Otomane și al Imperiului Otoman.  

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare