; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HyperFocal: 0

Burak Denz va juca în serialul produs şi scris de Özcan Deniz

05 December 2019

Soarele a ieşit din nou pe strada lui Burak Deniz, eroul serialului „Povestea noastră', în care a făcut perche cu proaspăta mămică Hayal Kaza. După ce, toamna aceasta, i s-a anulat serialul „Patron', în care trebuia să joace, imediat după ce a început promovarea sa, Burak va face parte dintr-un nou proiect.

El va fi protagonistul serialului „Kral' („Regele'), scris şi co-produs de Özcan Deniz (47 de ani, „Mireasa din Istanbul'). Conform mynet.com, producţia va ajunge pe micile ecrane turceşti în februarie la Atv şi are la bază povestea vieţii unchiului lui Özcan. Încă nu s-a aflat dacă Özcan va şi juca în această producţie plină de acţiune şi nici cine va fi partenera lui Burak.

Până să se hotărască la Burak, Özcan i-a propus rolul de protagonist şi lui Barış Arduç (pe care îl vedeţi la Pro 2 în „Preţul dragostei'), însă acesta a refuzat oferta sa. De asemenea s-a scris că Özcan şi-ar dori-o în serialul său şi pe Nurgül Yeşilçay (protagonista serialului „Gülperi' de Kanal D, alături de care a jucat în filmul „Ikinci Şans' (2016) şi în serialul „Asmalı Konak' (2002-2003).

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare