; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_060316_IUmor_0024

Bunica şi Bunelu’ ce au inspirat melodia “Bunica bate toba” vin marţi la “iUmor”

03 May 2016

Premiul pus în joc la emisiunea „iUmor', de la Antena 1, de 20.000 de euro, i-a tentat pe mulţi, astfel că Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac au jurizat peste 120 de momente de divertisment, venite din toate zonele ţării, dar şi din străinătate.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_060316_IUmor_0024

Oameni de toate vârstele au dorit să îşi testeze umorul, printre ei numărându-se şi Bunica şi Bunelu, din Văleni, un cuplu de oameni trecuţi de mult de prima tinereţe.

Bunica si Bunelu

Cei doi le-au povestit juraţilor că în urmă cu câţiva ani au fost vizitaţi de băieţii de la Zdob şi Zdub, care îşi căutau o tobă. „Stând de vorbă cu ei, le-am cântat câteva cântece de-ale noastre. Eu cântam la fluieraş şi bunica a început să bată toba. Le-a plăcut şi de aici au făcut piesa „Bunica bate toba', au mai spus bătrâneii, completând „noi am cântat cu Zdob şi Zdub la Eurovision, în 2005!'. Dacă au reuşit să îi convingă pe juraţi că au umor, dar şi ce alte surprize le-au mai pregătit concurenţii juraţilor, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou episod al show-ului de comedie „iUmor', care săptămâna aceasta va fi difuzat marţi, 3 mai, de la 20.30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare