; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Romanii au talent

Bunica bate toba şi Pavel se pune cu “mândrele” la “Românii au talent”

07 March 2014

Diseară, de la 20:30, la Pro TV, “€œeroi” nedescoperiți încă vin în fața întregii țări la “Românii au talent”, unde continuă preselecțiile celui de-al patrulea sezon.

[Not a valid template]

Concurenți cu gustul pericolului în sânge sau cu fler la jonglerii sau la dresură de animale, dansatori sportivi sau pasionați de “jocuri” tradiționale, muzicanți cu instrumente inedite, ba chiar și hair-stiliști vor apărea în fața juriului în această ediție.

Pavel și Smiley nu se lasă mai prejos și iar își măsoară talentele cu cele ale românilor. Săptămâna aceasta, vor încinge o horă, vor face flair-bartending și își vor încerca talentul de”artişti” de circ. În plus, Pavel se va arată forțos și va muta un rând întreg de “mândre” în culisele show-ului. Smiley va avea un deja-vu din perioada în care făcea parte din trupa Simplu.

Tot vinerea aceasta, bunica bate toba la “Românii au talent”. Nu este vorba de o reprezentație a băieților de la Zdob și Zdub, ci chiar de bunicuța pe care au făcut-o celebră prin intermediul  melodiei care s-a transformat rapid într-un hit.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare