; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George buhnici

Buhnici se pregăteşte de sezonul 2 al emisiunii de weekend “iLike IT”

21 February 2014

george buhniciÎncepând de mâine, 22 februarie, de la 10:00, George Buhnici face ca noutăţile din Internet şi tehnologie să nu mai pară complicate şi inaccesibile.

„iLike IT traduce IT-ul în limba română din 2011 cu umor inteligent şi poftă de show. În cel de-al doilea sezon pregătim ediţii spectaculoase, în care mizăm pe un singur efect din partea telespectatorilor noştri: starea de wow!', declară George Buhnici, corespondentul Ştirilor ProTV care se pregăteşte să dea check-in în cel de-al doilea sezon al emisiunii iLike IT, în care va vâna cele mai noi smartphone-uri, tablete, accesorii, camere video şi console.

„Sezonul începe în forţă cu cele mai tari gadgeturi de la CES 2014 din Las Vegas şi lansările de la Mobile World Congress 2014 din Barcelona', dezvăluie George.

„Tot în primele ediții ajungem și în Silicon Valley unde căutăm cheia succesului în carieră alături de câțiva români care scriu istoria modernă a acestui loc. Am filmat interviuri speciale cu cei mai interesanți și mai bogați români din Palo Alto. Poveștile lor ar putea inspira oricând planurile de viitor ale unui tânăr. Știu sigur că pe mine m-au făcut să înțeleg mai bine viitorul', completează corespondentul Ştirilor ProTV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare