; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

BUG Mafia sărbătoreşte 20 de ani de carieră

21 February 2013

Trupa BUG Mafia împlineşte anul acesta 20 de ani de la înfiinţare, iar membrii ei, Caddy, Tataee şi Uzzi, au vorbit despre cariera lor şi despre cele 11 albume lansate la Pro Fm.

Ei au povestit că nu vor scoate un album care să marcheze cei 20 de ani, dar sunt în discuţii pentru un concert în acest an şi au anunţat, în premieră, că vor scoate pe piaţă o piesă realizată împreună cu DJ-ul ProFM, George Andreescu alias Gojira, în calitate de producător muzical, şi cu Planet H.

De fapt de asta ne-a chemat în emisiune, să spunem aici tot, ca să nu o mai putem da la întors mai târziu', au glumit băieţii de la BUG Mafia. Facem o colaborare mai dubioasă' cu aceşti oameni dubioşi' şi e o piesă dubstep. Cât am lucrat la această piesă, Tataee a stat lângă noi şi ne-a spus exact cum vrea piesa. A ieşit foarte tare', a spus Dj-ul ProFM, iar în curând şi fanii BUG Mafia o vor asculta.

Cât priveşte viaţa lor personală, trebuie să ştiţi că Tataee are o fetiţă şi în curând va avea şi un băiat, iar Caddy are un băieţel şi mai aşteaptă unul. Mai mult, ei au povestit că au suficient timp să petreacă alături de familiile lor şi că îşi ajută soţiile cu cei mici. Stăm seara, îi spălăm, le facem băiţă şi ne jucăm cu jucăriile lor', s-au amuzat cei doi tătici.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare