; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cake Boss Buddy Valastro Badly Injures Hand in Terrible Accident

Buddy Valastro, vedeta show-ului „Regele cofetarilor” (TLC), grav accidentat: „Nu știu cât de mult voi mai putea găti”

19 November 2020

Îndrăgitul maestru patiser, vedeta show-ului „Regele cofetarilor' (TLC), a ajuns de urgență la spital în urmă cu 2 luni.

În urma unui accident teribil pe pista personală de bowling, în septembrie, Buddy Valastro (43 de ani) și-a zdrobit mâna dreaptă, care i-a fost ulterior operată de mai multe ori. 

Intervențiile au fost dificile, iar pe cofetar îl așteaptă o recuperare lungă, scrie yahoo.com, cu multă terapie, care îi va afecta și viața profesională, nu doar pe cea personală, fiind vorba de mâna dominantă a cofetarului.

Într-un interviu oferit miercuri celor de la ET, patiserul a spus că „încearcă să privească partea plină a paharului', în timp ce mâna rănită se recuperează.

„Simt că sunt într-o bună dispoziție', a spus Valastro.

Deși a fost supus la 3 intervenții chirurgicale acestea ar putea continua.

„Credem că va urma încă una, poate două sau trei”, a spus Valastro, când a fost întrebat dacă va avea nevoie de mai multe intervenții chirurgicale în viitor.

„Umflătura ar putea dura un an până să scadă. Aș spune că la mâna rănită mai am 10 sau 15 la sută din puterea pe care o aveam înainte”.

Deși Valastro a spus că „nu este încă pregătit să își încheie cariera', el a adăugat că viitorul său profesional este incert.

„Nu știu cât de mult voi mai putea găti', a spus el, când a fost întrebat dacă va mai putea face prăjituri. „S-ar putea să fiu ca un boxer care are inima, dar nu mai are instrumentele. Fie că trebuie să o fac stângaci la 30%, voi încerca să o fac din toată inima și numai timpul va decide. “

Buddy Valastro a mai dezvăluit că va documenta pentru TLC  accidentarea, precum și drumul său spre recuperare, dezvăluind că s-a întors recent pe pista bowling pentru prima dată de la accidentare.

„Am fost pentru prima dată săptămâna trecută  cu  o echipă de filmare', a spus el. „A fost emoționant'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare