; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TLC

Buddy Valastro se întoarce pe TLC într-un nou sezon „Următorul mare cofetar”

09 September 2014

Torturi şi prăjituri uimitoare găsim în multe cofetării, dar sunt aproape imposibil de realizat în propria bucătărie din cauza lipsei de timp, spațiu, reţete, ustensile şi multe altele. Iată însă procesul întreg de realizare a celor mai spectaculoase deserturi, dincolo de limitele așteptărilor.

20479 Buddy in Room. Originals.

La Carlo’s Bakery există doar momente frumoase, iar Buddy e pregătit să ia sub aripa lui încă un cofetar talentat! Cuțitele se ascut și mânecile se suflecă, pentru că treisprezece cofetari norocoși au șansa să-i arate lui Buddy ce știu și ce pot, iar unul dintre ei va fi votat chiar de către fanii programului.

Noul sezon al emisiunii „Următorul mare cofetar' va avea premiera pe TLC, miercuri, 24 septembrie, de la ora 20.00.

În fiecare săptămână, Buddy îi obligă pe concurenți să coacă și să decoreze tot felul de chestii, depășindu-și toate limitele, căci probele sunt din ce în ce mai dificile! Unul câte unul, acești candidați promițători sunt eliminați din competiție, până când va rămâne doar cel ce va deveni cu adevărat Următorul mare cofetar. El va câștiga astfel marele premiu și șansa de a lucra alături de “rege”.

Noul sezon vine însă cu schimbări neașteptate și câteva adăugări. Buddy Valastro, vedeta programului „Regele cofetarilor' și șeful juriului, se întoarce alături de alți doi membri permanenți ai acestui juriu: maestrul chocolatier Jacques Torres și cofetarul-șef de la Magnolia Bakery, Bobbie Lloyd.

Și competiția în sine va suferi anumite schimbări. Concurenții vor lucra în pereche, nu individual, cei doi câștigători urmând să fie angajați să lucreze pentru Valastro în magazin lui din Las Vegas, Carlo’s Bakery, deschis în hotelul Venetian. De asemenea, ei vor primi marele premiu, în valoare de 100.000$.

În fiecare episod există o nouă rundă, în care echipele cu cele mai mici punctaje se vor întrece între ele, într-o probă eliminatorie. În plus, probele nu se vor mai limita doar la preparat torturi, ci se vor extinde și către alte forme de deserturi sau produse de patiserie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare