; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi la cutite

Bucătarul personal al unui ambasador SUA concurează, azi, la „Chefi la cuțite”

12 September 2016

O nouă ediție „Chefi la cuțite' va aduce luni, 12 septembrie, de la ora 20.30, în fața telespectatorilor Antena 1 personaje care mai de care mai interesante. Și chiar dacă prezențele haioase și glumele nu vor lipsi din meniu, în fața juraților se vor perinda și bucătari profesioniști, care vor încerca să-i convingă pe cei trei de talentul lor.

chefi-la-cutite

Așa se face că bucătarul personal al ambasadorului SUA la Chișinău se va prezenta la preselecțiile „Chefi la cuțite' cu un preparat inedit. Petru va povesti că bucătăria este cea mai mare bucurie a sa și că își dorește foarte mult să rămână în concurs tocmai pentru că simte că aici poate învăța mai multe despre meseria pe care o iubește atât. E tânăr, pasionat de sport și îi va cuceri imediat pe cei trei chefi cu graiul său cu accent, astfel că dialogul cu jurații va fi deopotrivă interesant și amuzant. De la sos „țiriaki', la „bostănei', acesta îi va amuza pe chefi cu regionalismele pe care le folosește. Dacă își va păstra zâmbetul pe buze și când va primi voturile juraților rămâne de văzut în ediția de luni a emisiunii „Chefi la cuțite'.

Tot atunci, un bucătar-șef din Mamaia va încerca să-l impresioneze pe chef Cătălin, cunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru fructele de mare, cu un plating de midii în stil thailandez.

Eterna rivalitate între noră și soacră se va duce luni la „Chefi la cuțite' și în bucătărie: Elena și Tatiana sunt bucătărese, noră și soacră, iar acum pretendente la un loc în concursul de la Antena 1. Surpriza serii va veni din partea Rebecai Mădaș, fostă concurentă în cel de-al doilea sezon „Hells Kitchen – Iadul bucătarilor'.

Care va fi reacția juraților când o vor vedea și ce va alege aceasta să le gătească chefilor, veți afla în această seară, de la 20.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare