Homepage  / Vedete româneşti

Conflict în Gașca Zurli. Bucătărașul Lulu, acuzații grave la adresa Mirelei Retegan: „Totul a început să se degradeze din vina ei!”

Conflict în Gașca Zurli. Bucătărașul Lulu, acuzații grave la adresa Mirelei Retegan: „Totul a început să se degradeze din vina ei!”
9

de Cristina Țapu,

Un conflict de proporții se preconizează în interiorul Găștii Zurli după ce trei actori au decis să părăsească trupa fondată de Mirela Retegan și să dedice timpul propriilor proiecte. Unul dintre actori a răbufnit, după ce fondatoarea trupei ar fi făcut în spațiul public afirmații care nu reflectă adevărul. Iată ce a avut de spus Bucătărașul Lulu, Ionuț Varodi pe numele său real.

Ionuț Varodi lansează acuzații grave la adresa Mirelei Retegan după ce a părăsit Gașca Zurli

Ionuț Varodi, interpretul personajului „Bucătărașul Lulu”, a fost cel de-al doilea component al trupei Zurli care și-a anunțat plecarea din trupa Mirelei Retegan la scurt timp după ce Vero Căliman anunțase că va pune punct proiectului în care era implicată de atâta vreme. A doua zi și Razvan Marina ( alias Truli) a anunțat că părăsește trupa, lăsând de înțeles că au fost totuși ceva conflicte înainte de plecarea celor trei.

gasca zurliIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Peste scurt timp de la anunțul făcut de Mirela Retegan că Gașca Zurli va continua fără cei trei actori, Ionuț Varodi a publicat o nouă postare pe rețelele de socializare, deschizând Cutia Pandorei și dezvăluind motivele reale ale plecării sale din trupă.

Varodi aduce acuzații serioase Mirelei Retegan, subliniind că nu avea timp de odihnă în perioada în care a colaborat cu Mirela Retegan. Obosit și neavând timp pentru a se ocupa de propriile interese, actorul nu a mai avut altă soluție decât să demisioneze din trupă.

„Urăsc nedreptatea, manipularea și victimizarea(când nu e cazul). Îmi provoacă scârbă, greață-rău fizic. În ultimele luni am trăit cu 2 job-uri full time(actor și social media manager) și cu 0 timp liber. Lipsa de respect, recunoștință, apreciere mi-au pus capăt.

Totul a început să se degradeze, totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ. Nu poți să plângi la televizor, radio, podcast și să spui ca ești abandonată și ca așa am ales noi să facem.

Nu poți, pentru ca te vede Dumnezeu, pe care îl pomenești non-stop, pe unde mergi. Sau karma. Sau legea atracției. Numește-o cum vrei. Dar se întoarce într-o zi. 

În ultimele luni, atmosfera de la fostul meu loc de muncă a început să se degradeze, totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ. Atât de tare s-a stricat atmosfera din cauza acestui om, încât am ajuns în punctul în care singura soluție a fost demisia! Singura opțiune posibilă.

Până în acel punct am fost adus”, scria actorul pe contul personal pe Instagram, spre uimirea fanilor.

Mirela Retegan a vorbit cu lacrimi în ochi despre destrămarea Găștii Zurli

Trei actori au părăsit Gașca Zurli, iar Mirela Retegan caută o modalitate de a duce proiectul mai departe și de a aduce în continuare zâmbetul pe chipurile copiilor. Fondatoarea a fost invitată la podcastul moderat de către Giulia Anghelescu și a vorbit cu lacrimi în ochi despre munca enormă pe care a depus-o alături de trupă.

Mirela Retegan a creat Gașca Zurli din dragoste pentru copii și cu dorința de a transforma petrecerile lor în evenimente memorabile. Cu toate acestea, proiectul a fost pus în dificultate de deciziile unor membri care au ales să se retragă din el.

Pe de altă parte, Mirela Retegan a dezvăluit că există numeroase probleme interne, invizibile din exterior. În urma acestor provocări, ea a admis cu lacrimi în ochi că a început să se gândească și să se pregătească emoțional pentru posibilitatea de a renunța definitiv la acest proiect. Cu toate că fondatoarea încă nu a luat o decizie în acest sens, nu exclude posibilitatea ca acest lucru să se întâmple în viitor.

Sursă foto: Instagram Gașca Zurli – Mirela Retegan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton