; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bubu Cernea joacă în sezonul 2 din „Când mama nu i acasă”. Tot el semnează și coloana sonoră a serialului

Bubu Cernea, detalii despre sezonul 2 din iSerialul „Când mama nu-i acasă”. În ce alte proiecte e implicat

14 July 2017

A bătut la tobe pentru prima dată la vârsta de doi ani, iar de atunci nu a mai renunțat la ele. Bubu Cernea, pe care fanii îl pot urmări începând din 19 iulie în cel de-al doilea sezon al iSerialului Când mama nu-i acasă', continuă să-și ducă pasiunea mai departe și să se perfecționeze, pe zi ce trece, ca artist.

Încă de mic, Bubu Cernea a arătat ce vrea să facă mai departe.  În timp ce copiii de vârsta lui se minunau de jucării, pe el îl fascinau tobele, instrument muzical căruia i-a rămas fidel și în ziua de azi.

La vârsta de doi ani, Bubu a început să-și construiască drumul în lumea artistică, iar pe parcursul anilor, muzica și actoria au început să se intersecteze în viața lui. Și-a perfecționat cunoștințele la Universitatea Berklee din America, iar ulterior s-a întors în țară, implicându-se în numeroase proiecte.

Bubu Cernea face parte din distribuția iSerialului Când mama nu-i acasă', putând fi urmărit de fani în cel de-al doilea sezon al producției realizate de Ruxandra Ion, care se va lansa pe 19 iulie, exclusiv pe antenaplay.ro.

În sezonul doi, Victor (Vlad Gherman)  încearcă să afle unde este Miruna (Cristina Ciobănașu) și nu dă de ea. Se vor regăsi multe teme muzicale din primul sezon. Personajul meu (Miky Goga), ca de fiecare dată, este prea ocupat pentru a scoate vedete pe bandă rulantă și îl găsim în aceeași ipostază, puțin deranjat de Victor, care o caută insistent pe Miruna', povestește Bubu.

În plus, acesta este responsabil de muzica din iSerial, lăsându-și amprenta asupra coloanei sonoare, la care a lucrat împreună cu Cristi Comaroni.

În afară de Când mama nu-i acasă', Bubu este toboșar pentru numeroase cântărețe. A fost în turneu cu Inna, în Chile (Mexic), și colaborează cu Alina Eremia, Sore, dar și cu alte nume celebre.

Pregătesc în continuare multe proiecte muzicale. Lucrez cu mulți artiști, în calitate de toboșar, iar la unele concerte particip și în calitate de director muzical, spre exemplu pentru Irina Rimes', a adăugat Bubu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare