; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Bubu, petrecere-surpriză înainte de plecarea la studii în Statele Unite

27 August 2013

Bubu a avut parte, duminică, de o petrecere-surpriză, cu ocazia plecării lui la studii în Statele Unite ale Americii. El va urma cursurile facultăţii “Berklee College of Music”, unde a fost admis la finele anului trecut.

Pentru a-l surprinde, colegii din trupa LaLa Band l-au chemat pe Bubu la Arenele Romane, sub pretextul unui concert anunţat în ultimul moment.

“Nu mă aşteptam, n-am bănuit absolut nimic, iar când am intrat erau acolo toţi: colegii mei din LaLa Band, toată echipa de la “Pariu cu viaţa”, colegi de şcoală, prieteni din copilărie, părinţii mei şi naşa mea”, a spus Bubu.

4c7a52780daa53b19d0bc1697f1ac41a

Picture 1 of 7

Bubu pleacă mâine în America şi se va întoarce abia în decembrie. El nu va părăsi LaLa Band, ci va colabora cu trupa de la distanţă.

Îmi va fi dor de colegii mei, însă voi fi departe de ei doar pentru trei luni. Mai mult decât atât, la Romanian Music Awards şi Media Music Awards, LaLa Band va cânta trei piese, iar negativul este făcut de mine, împreună cu trupa X-plod, aşa că într-un fel voi fi şi eu prezent alături de ei, pe scenă', a încheiat Bubu.

În locul lui (Bubu cânta nu numai la tobe, dar şi la clape, n.r.) va intra în trupa LaLa Band tânărul artist Alex Nicolae.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare