; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bryce Dallas Howard, din nou in Jurassic World

Bryce Dallas Howard se pregătește pentru filmările la „Jurassic World 2”

19 January 2017

Actrița Bryce Dallas Howard, care interpretează rolul Claire în prima parte, a început pregătirile pentru a-și relua rolul, cu câteva săptămâni înainte de începerea filmărilor.

Bryce Dallas Howard, din nou în „Jurassic World'

Bryce Dallas Howard, din nou în „Jurassic World'

Bryce Dallas Howard pare să se amuze copios cu personajul său, Claire, în „Jurassic World 2'. Într-un interviu pentru JoBlo, actrița a dat câteva detalii despre cum abordează rolul, alături de partenerul ei, Chris Pratt.

Personajul meu a pățit destule și s-a transformat. Dar, într-un fel, e aceeași persoană. Iar Chris Pratt și cu mine ne distrăm pe acest subiect. Suntem în stadiul în care descoperim amănuntele noii pelicule și discutăm toate elementele care apar și tot ce s-a întâmplat între cele două filme. Și e foarte amuzant. Îmi zice: «Nu, a făcut ea asta?! Imposibil, nu cred așa ceva!», a dezvăluit actrița.

„Jurassic World 2' va ajunge la cinema în 2018

Filmările pentru „Jurassic World 2' vor începe în luna martie, în regia lui Juan Antonio Bayona, care promite un film care să redea „imaginea haosului în care trăim deja acum'. Pelicula va intra pe marile ecrane pe 22 iunie 2018.

Este al patrulea film al spaniolului J.A. Bayona, care a mai făcut „Orfelinatul' / „El orfanato' (2007), „Paradisul spulberat' / „The Impossible' (2012) și „Copacul cu poveşti' / „A Monster Calls' (2016). Tot el a regizat și două episoade din serialul de succes „Povești de groază' / „Penny Dreadful' (2014).

Al treilea său film, „Copacul cu poveşti' / „A Monster Calls' (2016, cu: Felicity Jones, Liam Neeson, Toby Kebbell, Sigourney Weaver), va ajunge și pe ecranele noastre pe 24 februarie 2017.

Puteți vedea trailer-ul aici:

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Filmările pentru „Jurassic World 2' vor începe în martie 2017

„Jurassic World', filmul cu cele mai mari încasări din 2015

Sunteți gata pentru o nouă trilogie? Se pregătește „Jurassic World'!

„Răzbunătorii' felicită „Jurassic World' pentru că le-a depășit recordul de box-office

Chris Pratt a rejucat „Jurassic World' pentru copiii spitalizați

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare