Homepage  / Vedete străine

Bruce Willis, un nou motiv de îngrijorare. Prin ce trece acum actorul din „Die Hard”. „Nu a vrut ca nimeni să știe asta”

Bruce Willis, un nou motiv de îngrijorare. Prin ce trece acum actorul din „Die Hard”. „Nu a vrut ca nimeni să știe asta”

de Andra Stana,

Glenn Gordon Caron, un prieten al lui Bruce Willis, a dezvăluit că actorul din „Die Hard” trece printr-o perioadă grea. De ce le dă emoții apropiaților.

Bruce Willis, care suferă de afazie, și-a pierdut bucuria de a trăi

Bruce Willis și-ar fi pierdut „bucuria de a trăi” pe fondul luptei sale continue cu boala de care suferă.

Actorul din „Die Hard” suferă de demență frontotemporală (FTR) – o formă neobișnuită a bolii care provoacă o deteriorare a personalității, a comportamentului și a limbajului – iar prietenul său, Glenn Gordon Caron, a recunoscut că starul „nu mai simte bucurie de a trăi”.

El a declarat pentru New York Post: „Părerea mea este că în primele trei minute știe cine sunt. Obișnuia să fie un cititor vorace – nu a vrut ca nimeni să știe asta – iar acum nu mai citește. Toate acele abilități lingvistice nu mai sunt disponibile pentru el, dar totuși este tot Bruce. Când ești cu el, știi că este Bruce și ești recunoscător că este acolo, dar bucuria de a trăi a dispărut.”, a povestit amicul starului.

„Iubea viața și… adora să se trezească în fiecare dimineață”

Regizorul în vârstă de 69 de ani – care a creat comedia dramatică „Moonlighting” din anii 1980, în care Bruce a jucat alături de Cybill Shepherd în rolul de detectivi particulari – a explicat cum starul în vârstă de 68 de ani „iubea cu adevărat viața” și încerca să o trăiască „la maximum” înainte de diagnostic.

„Lucrul care face ca [boala sa] să fie atât de uluitoare este [că] dacă ai petrecut vreodată timp cu Bruce Willis, nu există nimeni care să aibă mai multă bucurie de a trăi decât el. Iubea viața și… adora să se trezească în fiecare dimineață și să încerce să trăiască viața la maxim.”, a completat amicul lui Bruce Willis.

Glenn a dezvăluit că a încercat să își viziteze prietenul aproape în fiecare lună de când a fost diagnosticat cu afazie.

„Nu sunt întotdeauna atât de bun, dar încerc și vorbesc cu el și cu soția lui [Emma Heming Willis] și am o relație ocazională cu cei trei copii mai mari ai lui.”, a declarat Gleen Gordon Caron, care a mărturisit că încearcă „din răsputeri să rămân în viața lui.”

Soția lui Bruce Willis dă noi detalii despre starea de sănătate a starului din „Greu de ucis”

Soția actorului Bruce Willis, actrița Emma Heming, a dat detalii noi despre starea starului hollywoodian, care a fost diagnosticat cu demență fronto-temporală la începutul anului.

Heming a vorbit despre evoluția stării de sănătate a soțului ei, cu ocazia săptămânii mondiale care atrage atenția asupra acestei maladii debilitante. Soția lui Bruce Willis (68 de ani) a spus că nu știe dacă starul hollywoodian este conștient de ce i se întâmplă și de boala sa. „E greu de știu”, a spus ea. „E greu de știut.”

Demența lui Bruce Willis, o povară pentru întreaga familie

Emma Heming a mai dezvăluit și care este viața întregii familii după diagnosticarea lui Bruce Willis cu demență.

„Ceea ce am aflat este că demența este greu de dus. Este greu pentru persoana diagnosticată. Este, de asemenea, greu pentru familie. Nu este diferită pentru Bruce, pentru mine sau pentru fetele noastre. E adevărat când se spune că este o boală de familie”, a mai spus Emma Heming.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton