; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bruce şi Ashton fac cu schimbul acasă la Demi

03 February 2012

După ce Demi Moore a ieşit din spital, Ashton Kutcher a fost primul care a venit în vizită acasă la fosta soţie, iar la câteva ore după ce actorul din „Doi bărbaţi şi jumătate' şi-a văzut de drum, Bruce Willis i-a luat locul, scrie Daily Mail.

Dacă îngrijorarea lui Ashton va duce cumva la o împăcare cu Demi, nu se ştie încă, dar se pare că Bruce Willis ţine morţiş ca fosta lui soţie să apeleze la ajutor specializat, venit din partea medicilor, pentru a scăpa de depresia în care a picat.

„El este foarte îngrijorat şi vrea să o convingă să se facă bine. Multe dintre prietenele ei au făcut acelaşi lucru, dar Demi pur şi simplu nu vrea să asculte', spun surse citate de revista People.

Willis (56) este tatăl celor trei fete ale lui Demi Moore- Rumer (23), Tallulah (18) şi Scout (20).  Fiica cea mare a lor, Rumer, a fost singura care i-a alinat până acum suferinţa fostei doamne Kutcher. Presa internaţională speculează că Demi Moore ar fi în căutarea unui nou iubit tânăr, pe care îl poate întâlni în anturajul fetei.

După ce a anunţat că divorţează de Ashton Kutcher,  Demi Moore „a fost foarte deprimată și s-a înconjurat de oameni tineri, care o făceau să se simtă mai bine', a comentat o sursă. Una dintre persoanele pe care le-a speriat cu comportamentul său a fost tânărul Zac Efron (24 de ani, cu 9 ani mai tânăr decât Ashton Kutcher, n.r.), pe care îl terorizează cu mesaje şi apeluri telefonice.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare