; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Death Wish Afis

Bruce Willis revine pe marile ecrane din România, în filmul „Death Wish. Răzbunarea”

09 March 2018

Avanpremiera specială a filmului „Death Wish. Răzbunarea' – cel mai nou şi mai palpitant film de acţiune distribuit de Forum Film România – a avut loc la Cinema City din AFI Cotroceni. La evenimentul de lansare au luat parte jurnalişti şi bloggeri, precum şi vedetele Ramona Solomon, Sasha Borona, Dorin Chioţea şi Oliver Simionescu, Alice Năstase-Buciuta și Olimpia Melinte.

 

Filmul „Death Wish. Răzbunarea' este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 9 martie 2018.

 

Bruce Willis revine în forţă la cinema, în rolul unui chirurg care devine un răzbunător neîndurător după ce soţia sa este ucisă, iar fiica sa intră în comă. El povesteşte că s-a raportat la transformarea personajului său prin prisma rolului de părinte, ceea ce el, ca tată a cinci copii, poate înţelege foarte bine. „Înainte să am copii, rolul de părinte nu era o caracteristică a personajelor mele sau parte din filmele în care jucam. Acum e o componentă majoră. Acest film te face să te gândeşti la cât de departe a-i putea să mergi pentru a-i proteja pe cei dragi. După ce familia sa este atacată, Paul Kersey nu mai poate tolera nicio persoană care încearcă să-i facă rău unui om inocent. Am încercat să-i arătăm publicului motivele şi substratul acţiunilor sale', a spus actorul.

„Oamenii au această fantezie de a fi justiţiari, de a lupta împotriva criminalităţii. Acesta este şi unul dintre motivele pentru care filmele cu super-eroi sunt atât de populare. E ideea că oamenii obişnuiţi au puterea de a se lupta cu răul', spune Roth, regizorul filmului.

 

„Am săpat foarte adânc pentru a vedea cum putem spune această poveste într-un fel în care spectatorii să se poată conecta cu ea. Am ştiut că nu putem face ceva ca în anii 70, pentru că s-au schimbat foarte multe lucruri de atunci, însă un lucru e sigur – Paul Kersey este împins spre actele sale de violenţă de frustrarea pe care o are din cauza lipsei de resurse a poliţiei. El decide să îi găsească pe atacatorii familiei sale după ce intră în posesia unui indiciu', spune producătorul Roger Birdbaum, care a lucrat la această nouă versiune a filmului alături de producătorul Stephen J. Eades şi Ilona Herzberg.

 

Astfel, Willis continuă să exploreze şi să-şi exploateze multiplele faţete care îl fac un actor de excepţie şi un icon al filmelor americane de acţiune. Elisabeth Shue, cea care interpretează rolul soţiei lui Kersey, spune: „Să lucrez cu Bruce e un lucru pe care am vrut mereu să îl fac. Am urmărit multe dintre filmele sale de-a lungul anilor şi îl respect foarte mult ca actor. Am ştiut că o să fie minunat să lucrez cu el. Bruce este foarte convingător şi charismatic.'

 

 

Trailer:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare