; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bruce Willis l-a urecheat pe Ashton Kutcher

08 November 2011

Bruce Willis este furios că Ashton Kutcher şi-a permis să o înşele pe Demi Moore, care i-a fost soţie între 1987 şi 1998, scrie National Enquirer. Actorul de 56 de ani crede că Ashton Kutcher şi-a făcut praf imaginea de familist convins şi, mai mult, a făcut-o de râs de Demi.

„Bruce este absolut furios pe Ashton, pentru că a înşelat-o pe Demi', a declarat o sursă citată de revista americană.

„Cu Ashton alături de Demi Moore şi cele trei fete ale lor, ei întruchipau imaginea familiei moderne, cu toţi membrii trăind în armonie', a mai spus sursa.

„Ashton era practic al doilea tată al fetiţelor. Bruce simţea că familia lui este în mâini bune şi au început să fie chiar prieteni', a povestit persoana apropiată actorilor.

Se pare însă că scandalul în care Ashton a fost implicat recent a stricat această relaţie de prietenie. Bruce Willis este acum convins că Ashton a dat dovadă de lipsă de respect faţă de Demi Moore, dar şi faţă de copiii lor.

Fata cea mare a lui Demi, de vârsta amantei lui Ashton

Toţi cei trei copii ai lui Demi Moore, Rumer (23), Scout (20) şi Tallulah (17), au suferit enorm atunci când scandalul în care este implicat tatăl lor vitreg a luat amploare.

Cel mai mult, scrie presa de peste Ocean, a fost afectată Rumer, care nu a suportat să afle că amanta lui Ashton este de o vârstă cu ea. Tot din cauza infidelităţii lui Ashton, Rumer s-a apropiat din ce în ce mai mult de mama ei vitregă, actuala soţie a lui Bruce Willis.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare