Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bruce Willis

Bruce Willis îl va interpreta pe antrenorul lui Mike Tyson în filmul „Cornerman”

8 May 2018

Actorul Bruce Willis urcă în ring în următorul lui film, „Cornerman', în care va avea rolul Constantine „Cus' D’Amato, legendarul antrenor de box care i-a avut pe mână pe Mike Tyson, Floyd Patterson sau José Torres, anunță Deadline.

Deocamdată, Bruce Willis este singurul actor din distribuția filmului care-a fost dezvăluit, nu se știe încă cine-l va interpreta pe Mike Tyson. Regia și scenariul noii pelicule va fi semnată de Rupert Friend, cunoscut mai degrabă pentru munca lui de actor (are o nominalizare la Emmy pentru rolul din serialul „Homeland'), care va trece în spatele camerei pentru prima oară. „Este o poveste de dragoste profundă între două talente feroce. Fiecare dintre ei suficient de curajos pentru a-și recunoaște temerile în fața celuilalt. Este o poveste care vă va da imboldul de a vă bate pentru ceea ce credeți', a declarat Rupert Friend.

Cus D’Amato s-a născut în 1908, în Bronx, New York, și a devenit o figură emblematică a boxului. În micul său club de sport, antrenorul a descoperit mai multe talente: Floyd Petterson, José Torres, Mohammed Ali și, mai ales, Mike Tyson.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare