; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bruce Willis

Bruce Willis îl va interpreta pe antrenorul lui Mike Tyson în filmul „Cornerman”

08 May 2018

Actorul Bruce Willis urcă în ring în următorul lui film, „Cornerman', în care va avea rolul Constantine „Cus' D’Amato, legendarul antrenor de box care i-a avut pe mână pe Mike Tyson, Floyd Patterson sau José Torres, anunță Deadline.

Deocamdată, Bruce Willis este singurul actor din distribuția filmului care-a fost dezvăluit, nu se știe încă cine-l va interpreta pe Mike Tyson. Regia și scenariul noii pelicule va fi semnată de Rupert Friend, cunoscut mai degrabă pentru munca lui de actor (are o nominalizare la Emmy pentru rolul din serialul „Homeland'), care va trece în spatele camerei pentru prima oară. „Este o poveste de dragoste profundă între două talente feroce. Fiecare dintre ei suficient de curajos pentru a-și recunoaște temerile în fața celuilalt. Este o poveste care vă va da imboldul de a vă bate pentru ceea ce credeți', a declarat Rupert Friend.

Cus D’Amato s-a născut în 1908, în Bronx, New York, și a devenit o figură emblematică a boxului. În micul său club de sport, antrenorul a descoperit mai multe talente: Floyd Petterson, José Torres, Mohammed Ali și, mai ales, Mike Tyson.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare