Homepage  / Vedete străine

Bruce Willis este, oficial, bunic! Fiica lui cea mare, Rumer Willis, a născut o fetiță

Bruce Willis este, oficial, bunic! Fiica lui cea mare, Rumer Willis, a născut o fetiță
8

de Cătălina Matei,

După o perioadă agitată din cauza paparazzilor care tot l-au urmărit pe Bruce Willis, diagnosticat recent cu demență, iată că în familia celebrului actor a apărut un nou motiv de bucurie. Fiica sa cea mare, din prima căsătorie cu Demi Moore, a devenit mămică!

Oficial, din 18 aprilie, Bruce Willis și Demi Moore sunt bunici. Fiica lor cea mare, Rumer Willis, și partenerul ei Derek Richard Thomas au anunţat, marţi, naşterea fiicei lor Louetta Isely Thomas Willis, într-o declaraţie comună postată pe Instagram.

Eşti magie pură”, au scris proaspeții părinți pe Instagram, alături de o fotografie drăguţă a bebelușei. De asemenea, Rumer și Derek au anunțat că Louetta s-a născut pe 18 aprilie, acasă.

Eşti mai mult decât am visat vreodată”, au adăugat ei.

La scurt timp după publicarea postării, celebrităţi precum Hilary Duff, Melanie Griffith şi Nikki Reed au adresat felicitări pentru cuplu, alături de sora lui Rumer Willis, Tallulah Willis, care a spus că îşi va iubi noua nepoată „în fiecare moment din fiecare zi”.

Totodată, Emma Heming, soţia actuală a lui Bruce Willis, a comentat „o iubim atât de mult”.

Louetta Isely Thomas Willis este primul copil al cuplului şi marchează, de asemenea, primul nepot pentru Bruce Willis şi Moore.

Într-un interviu acoradat revistei People la începutul acestei luni, Rumer Willis a declarat că familia ei este „atât de încântată” pentru copil.

„Este atât de distractiv să aducem primul nepot în familia noastră, mai ales pentru că suntem un grup atât de mare în acest moment”, a adăugat ea.

Cine este inclus în acest grup? Noile mătuşi ale Louettei, surorile lui Rumer Willis, Tallulah şi Scout Willis, alături de fiicele lui Heming şi Bruce Willis, Mabel şi Evelyn.

Apelul disperat al soției lui Bruce Willis către paparazzi

Diagnosticat recent cu demență, Bruce Willis trece printr-o perioadă dificilă, iar orice deplasare a acestuia nu este deloc ușoară. Emma Heming Willis, soţia actorului din seria „Greu de ucis”, a făcut cu ceva timp în urmă  o declaraţie prin care le-a cerut paparazzilor „să păstreze distanţa” atunci când îl urmăresc pe soțul ei.

 Pe contul său de Instagram, Emma Heming Willis, cea de-a doua soție a actorului Bruce Willis, a transmis un video către paparazzii care îi urmăresc soțul, relatează Variety. Aceasta a povestit un incident recent în care fotografii au încercat să vorbească cu soţul ei în timp ce acesta a făcut o apariţie publică rară atunci când s-a întâlnit cu niște prieteni la o cafea în Santa Monica.

Dacă eşti o persoană care are grijă de cineva cu demenţă, ştii cât de dificil şi stresant poate fi să scoţi pe cineva în lume şi să-l conduci în siguranţă, chiar şi doar pentru a bea o ceaşcă de cafea”, a spus actuala soție a lui Bruce Willis. „Este clar că mai este nevoie de multă educaţie. Aşa că acesta se adresează fotografilor şi cameramanilor care încearcă să obţină acele exclusivităţi despre soţul meu. Rămâneţi în spaţiul vostru”.

Ştiu că aceasta este treaba voastră, dar poate fi doar dacă rămâi în spaţiul tău”, a continuat Emma Heming Willis. „Te rog să nu ţipi la soţul meu, întrebându-l cum se simte. Nu faceţi asta. Lăsaţi-i spaţiu. Permiteţi familiei noastre sau oricui este cu el în acea zi să-l poată duce din punctul A în punctul B în siguranţă”.

Familia lui Bruce Willis a anunţat că afazia actorului a evoluat în demenţă frontotemporală, care este adesea diagnosticată la o vârstă mai mică decât alte forme de demenţă. Simptomele pot include modificări de personalitate, dificultăţi de vorbire şi tulburări motorii.

Exclusive… Bruce Willis Takes His Family Out For Ice CreamIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton